Media

Η γη της ελιάς: Μάνος και Μαρίνα σε κατάσταση πανικού – θα χάσουν το παιδί;

Η παρουσία του Σωκράτη στη Μάνη έχει ανάψει φωτιές στο σπιτικό των Βρεττάκων στη «Γη της ελιάς».

Η συνεχιζόμενη παρουσία του Σωκράτη στην Αρεόπολη έχει κινήσει τις υποψίες των Βρεττάκων στη «Γη της ελιάς». Πρώτη «σπάει» η Αντιγόνη, η οποία ομολογεί στη Μαρίνα τη σχέση του Σωκράτη με το παιδί. Η Αντιγόνη προσπαθεί να διασκεδάσει τις ανησυχίες της φίλης της. Η γραμμή άμυνάς της απέναντι στις αδιάκριτες ερωτήσεις του επιχειρηματία είναι πως, όταν ήταν με τον Σωκράτη, είχε παράλληλη σχέση και, επιπλέον, το βρέφος γεννήθηκε νεκρό.

Η Μαρίνα δεν μπορεί με τη σειρά της να κρατήσει κλειστό το στόμα της. Μοιράζεται την αποκάλυψη με τον Μάνο, που νιώθει δικαιωμένος για τις υποψίες του.

Ο Μάνος αντιδρά με πραγματικό κλονισμό στην είδηση ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής και ενδεχομένως είναι πολύ κοντά στην ανακάλυψη του μυστικού. Ο φόβος του πως ο νεαρός επιχειρηματίας, κάτοικος Σουηδία, μπορεί να διεκδικήσει το παιδί είναι έκδηλος.

Οι μήνες που πέρασαν τον έφεραν πολύ κοντά στη μικρή, την οποία θεωρεί δικό του παιδί. Η ιδέα ότι ίσως να μην την ξαναδεί ποτέ τον συγκλονίζει.

Μπροστά στον κίνδυνο ο Σωκράτης να διεκδικήσει -και να πάρει- το παιδί δικαστικά, ο Μάνος κάνει του κόσμου τις παράλογε σκέψεις.

Τι θα συμβεί τελικά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Το σύνδρομο Long Covid θα είναι μια νέα πανδημία μετά την πανδημία;
Αυτοάνοσα νοσήματα: Αυξάνονται ραγδαία και έρευνες ενοχοποιούν το χρόνιο στρες
Chevron Right