Media

Deal: Αποκαλύφθηκε η όμορφη δικηγόρος δίπλα στον Γιώργο Θαναηλάκη

Το Deal επιστρέφει στον Alpha πλήρως ανανεωμένο με νέο παρουσιαστή και μια πανέμορφη δικηγόρο.

Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο που θα έχει τον έλεγχο για τα κέρδη που κρύβουν τα 22 κουτιά του Deal. Τα ποσά που κρύβει το κάθε ένα από τα κουτιά που ανεβάζουν την αδρεναλίνη των παικτών στα ύψη τα γνωρίζει μόνο ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά στο πλατό. Κι αυτό το πρόσωπο είναι ο δικηγόρος του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού. Φέτος ανάμεσα στο κοινό θα βρίσκεται η δικηγόρος Κάτια Αναγνωστοπούλου.

Το Deal κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στο νέο πρόγραμμα του Alpha και η κάμερα απαθανάτισε την δικηγόρο Κάτια Αναγνωστοπούλου στην προετοιμασία της για το photoshooting πριν από τα γυρίσματα για τα πρώτα επεισόδια. Το όνομά της είναι γνωστό στους τηλεθεατές, καθώς είναι αδερφή του Χάρη Αναγνωστόπουλου του γνωστού δικηγόρου του Deal, όταν το παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Τα δύο αδέρφια εργάζονται μαζί στη δικηγορική εταιρία που διατηρούν με τον πατέρα τους, ενώ η πληροφορία ήρθε από το σχετικό ρεπορτάζ του zappit.

Το Deal, το πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει ανανεωμένο στον Alpha. Στο παιχνίδι θρύλος η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, γιατί ένα και μόνο κουτί μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

Ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού είναι έτοιμος να κάνει το δικό του Deal με τους 22 παίκτες.

Η νέα δικηγόρος του Deal, Κάτια Αναγνωστοπούλου:

DEAL

Το τρέιλερ του Deal:

https://www.instagram.com/reel/C-5PGH1shtV/?hl=el

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Open Day της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη: «Γνώρισε τις σχολές», στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου
Πύργος: Οργισμένο ξέσπασμα της μητέρας της νύφης - «Αν μου τη φέρουνε πεθαμένη, θα τους διαλύσω»
Chevron Right