Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2021 ένα άτομο θα εγκαταλείψει την ομάδα των Κόκκινων, καθώς τρεις παίκτριες κάθονται στο εδώλιο της αποχώρησης.
Συγκεκριμένα, μία εκ των Ανθή Σαλαγκούδη, Σοφία Μαργαρίτη και Μαριάνθη Κάσδαγλη θα «χάσει σήμερα το κεφάλι της» και θα πει αντίο στο ριάλιτι επιβίωσης.
Μάλιστα, η εκπομπή «Love It» παρουσίασε ένα ρεπορτάζ και αποκάλυψε πως η αποψινή αποχώρηση θα αλλάξει τα πάντα στην Κόκκινη ομάδα από εδώ και στο εξής.
Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ανθή Σαλαγκούδη θα δει την πόρτα της εξόδου. Η παίκτρια όχι μόνο διατηρεί κακές σχέσεις με τους συμπαίκτες της, αλλά έχει προταθεί πέντε φορές για αποχώρηση; Παράλληλα, τα σχόλια στο Twitter και τα social media στρέφονται εναντίον της, ενώ αρκετοί τηλεθεατές θέλουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.
Ποια θα φύγει λοιπόν; Η Ανθή Σαλαγκούδη, η Σοφία Μαργαρίτη και ή η Μαριάνθη Κάσδαγλη;
«Η Σαλαγκούδη δεν βοηθάει»
Υπενθυμίζεται, ότι η Ανθή Σαλαγκούδη δεν έπαιξε στο επεισόδιο της Τρίτης (23/2) παρά το γεγονός ότι είχε λάβει το «πράσινο φως» από τους γιατρούς.
Επιπλέον, στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/2) ο Τριαντάφυλλος είπε για την συμπαίκτρια του, πως «δεν βοηθάει στην καλύβα και ξεκινάμε πάντα με -2 εξαιτίας της. Πάνε και τη γλείφουν τώρα και δεν καταλαβαίνει ότι τη δουλεύουν. Νομίζει ότι είναι κολλητοί της και την αγάπησαν ξαφνικά. Ο πατέρας της είναι πρώην υπουργός, πριν κάποια χρόνια, και τη στηρίζει έξω, και μαγκιά του, εγώ θα πω τη γνώμη μου».
Στη συνέχεια, η Ανθή Σαλαγκούδη προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και δήλωσε πως «η προσωπική επίθεση στην οικογένειά μου με ενοχλεί περισσότερο από το να είμαι εγώ υποψήφια», δήλωσε η Ανθή Σαλαγκούδη, που δεν έχει ποτέ αναφέρει τον πατέρα της και τη σχέση του με την πολιτική, κάτι που έκανε ο Τριαντάφυλλος. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν μιλήσει ανοικτά για την έλλειψη αγωνιστικότητας της Ανθής, με τον Κόρο να συμπληρώνει ότι δεν είναι ότι δεν είναι ικανή, αλλά δεν προσπαθεί και καθόλου να φέρει μια νίκη για να φάει η ομάδα. «Βαρέθηκα να με χρησιμοποιούν σαν στόχο. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος αναφοράς στον πατέρα μου, από τη στιγμή που ποτέ δεν έχω μιλήσει σε κανέναν».