Media

Νίκος Μουτσινάς για MasterChef 5: «Βάλτε ένα μαγιό για να είστε άντρες»

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε σε έντονο ύφος το MasterChef 5 και ιδιαίτερη την ατάκα ενός παίκτη για «παντελόνια», την οποία χρησιμοποιεί συνέχεια στο μαγειρικό διαγωνισμό.

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», σχολίασε και το επεισόδιο του MasterChef 5 που μεταδόθηκε την Τρίτη (23/2).

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ατάκα για «παντελόνια», που χρησιμοποιεί συχνά ο Ιωάννης στο μαγειρικό διαγωνισμό.

«Παιδιά με τα παντελόνια θα κάνω εμετό», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και τόνισε πως η φράση αυτή επαναλαμβάνεται διαρκώς στο MasterChef 5.

«Στο MasterChef έχουν πάθει μια τρέλα με το “παντελονάτος”. Ξεκολλήστε λίγο παιδιά, βάλτε και ένα μαγιό για να είστε άντρες, δεν χρειάζεται παντελόνι» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα από το 04:50 κι έπειτα.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αλέξης Κούγιας: Νέα τροπή στην υπόθεση, μηνύει δύο από τους καταγγέλλοντες
Κονδυλάτος για Σαλαγκούδη: Υποκρίτρια μέχρι το τέλος - Προσεύχομαι για τον Τριαντάφυλλο
Chevron Right