Media

The 2Night Show: Καλεσμένοι στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Κουσουλός κι ο Γιάννης Αθανασόπουλος

Ο Πέτρος Κουσουλός κι ο Γιάννης Αθανασόπουλος στο πλατό του The 2Night Show στις 14/5 στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

Βράδυ Τρίτης 14/5 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο The 2Night Show δύο νέους καλεσμένους. Ο Πέτρος Κουσουλός κι ο Γιάννης Αθανασόπουλος σίγουρα έχουν πολλά να πουν.

Ο Πέτρος Κουσουλός, δημοσιογράφος και παρουσιαστής, μιλάει για την επαγγελματική αλλά και για την προσωπική του ζωή. Πώς αισθάνεται ως πατέρας τριών κοριτσιών; Τι λέει για τον κουμπάρο του, Πάνο Μουζουράκη; Τι συνέβη και αποχώρησε από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη;

Τι λέει για τη συνεργασία του με τον Θανάση Κατερινόπουλο; Έχει εμπιστοσύνη στο θεσμό της δικαιοσύνης; Τι γνώμη έχει για το «λαϊκό δικαστήριο»; Τέλος, μιλάει για την εκπομπή του «Ανοιχτές Υποθέσεις» και για ντοκουμέντα, που σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος είναι ο επόμενος καλεσμένος. Ο αγαπημένος κλινικός ψυχολόγος άνοιξε πρώτος την καρδιά του στο κοινό των social media, μίλησε για τα δικά του σκοτάδια και κέρδισε χιλιάδες ακόλουθους. Τι λέει για τον εγωισμό; Γιατί οι άνθρωποι κυνηγούν το «τέλειο»; Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος; Πώς συνδέει τον Θεό με την επιστήμη του;

Γιατί δεν έχουμε μάθει να ακούμε και να αγκαλιάζουμε τους άλλους; Γιατί νιώθουμε μοναξιά; Υπάρχει ναρκισσισμός; Πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε έναν χωρισμό; Τέλος, μιλάει για την περιοδεία του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και για το βιβλίο του «Να προσέχεις», που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

Το νέο τρέιλερ του The 2Night Show:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Χέρι - χέρι» με τον Καρατζαφέρη - Γαλάζια φιέστα στην Αρκαδία 
ΑΔΜΗΕ: Προχωρά το έργο για την ηλεκτρονική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
Chevron Right