Η νέα φωτογράφιση ήθελε τις κοπέλες του GNTM 5 να ποζάρουν σε μια ντουζιέρα μαζί με τον Emmanuel που τις βοήθησε για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βέβαια για κάποιες από αυτές ήταν παιχνίδι όπως νόμιζαν, ενώ για άλλες αποδείχθηκε δύσκολη.
Η Μικαέλα ήταν μία από αυτές αφού όταν έμαθε λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα της φωτογράφισης, είχε τους ενδοιασμούς της. Για την 48χρονη διαγωνιζόμενη υπήρχαν πολλοί ενδοιασμοί ως προς τη διαδικασία και τον Emmanuel. Μέχρι που ζήτησε να φωτογραφηθεί με τον Τάσο Σοφρωνίου προκειμένου να νιώθει πιο άνετα με κάποιον συνομίληκό της. Αλλά και για να μην σχολιαστεί από τον σύζυγο και τα πεθερικά της που παρακολουθούν.
Συγκεκριμένα η Μικαέλα είπε: «Το σετ μου φαίνεται πολύ ωραίο αλλά θέλω για μένα να κάνουν μια εξαίρεση και να μου φέρουν τον Τάσο να κάνω ντους με τον Τάσο. Είναι πιο κοντά στην ηλικία μου και τα πάμε καλά και να το διασκεδάσω. Νιώθω λίγο κουμπωμένη με όλο αυτό, αλλά τι να κάνουμε, θα το κάνουμε κι αυτό. Ελπίζω ο Εμάνουελ να μη νιώσει άσχημα ή ότι κάνει φωτογράφιση με τη μαμά του δεν ξέρω. Θα ένιωθα πιο άνετα με έναν συνομήλικό μου παρά με ένα παιδάκι. Όλη την ώρα έχω στο μυαλό μου το πώς θα το δει ο σύζυγός μου, ο Γιώργος και τα πεθερικά μου. Τι θα λένε στο χωριό; Τι κάνει η νύφη σας;», δήλωσε αλλά τελικά η επιθυμία της δεν γινόταν να πραγματοποιηθεί. Έτσι προχώρησε στη φωτογράφιση. Βέβαια στη συνέχεια στο πλατό άκουσε καλά λόγια για το αποτέλεσμα που είχε στα πλάνα της.
Η Ραφαέλα παρά το disadvantage που είχε κατάφερα να έχει μια πολύ καλή φωτογραφία και τελικά κατάφερε να πάρει τη δουλειά στο πλατό, αφού είχε την καλύτερη λήψη. Βέβαια η Βικτώρια είχε σχολιάσει την πόζα της ως πρόστυχη κι αυτό έφερε ταραχή στο πλατό. Και στην αυριανή φωτογράφιση θα γίνει «μακελειό» όπως είπε η Ειρήνη στην κάμερα του GNTM 5. Αφού η Ραφαέλα θα μοιράσει με τη σειρά της τα μειονεκτήματα.
Το βίντεο από τη διαφωνία Ραφαέλας και Βικτώριας:
Στο bottom 2 του πλατό βρέθηκαν η Αλεξία και η Ζωή. Τελικά η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι από το GNTM 5 αποχωρεί η Ζωή.