Η Ντίνα Μιχαηλίδου πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Ειρήνης δίνοντας συγκλονιστικές σκηνές με την ερμηνεία της σε κάθε επεισόδιο στην σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1. Ενώ σήμερα αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πρόταση για τον Σασμό αλλά εν τω μεταξύ νόσησε με κορονοϊό και η συνεργασία της δεν ευδοκίμησε.
Στη σειρά Παγιδευμένοι είναι η μητέρα της Άννας Ροδίτη και το υποκριτικό της ταλέντο ξεδιπλώνεται σε κάθε επεισόδιο, ενώ οι σκηνές που πενθεί την κόρη της Μυρτώ αποθεώθηκαν από το κοινό. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση και στο θέατρο, αλλά και την πρόταση για τον Σασμό που τελικά δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα: «Αγαπώ την τηλεόραση, αλλά δεν την κυνηγάω ιδιαίτερα γιατί είχα πάντα το θέατρο και έπρεπε να δουλεύω εκεί.
Πριν τους Παγιδευμένους είχα πρόταση από τον Σασμό, αλλά δυστυχώς με πρόλαβε ο κορονοϊός. Κόλλησα κορονοϊό αλλά δεν πρόλαβα να πάω. Θα έκανα την κολλητή φίλη της Μαρίας Πρωτόπαππα στα Γιάννενα», ανέφερε η Ντίνα Μιχαηλίδου.
Σε ερώτηση που δέχτηκε για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί ποτέ, διευκρίνισε πως έφτασε δύο φορές να πάρει την απόφαση αυτή, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε: «Δεν πέτυχε δυο φορές που προσπαθήσαμε. Συνήθως τι δεν πάει καλά; Όταν δεν συμφωνείς με τον άλλον ακριβώς. Εμένα η δουλειά μου είναι και λίγο περίεργη. Δε μπορεί να το αντέξει ο άλλος. Δεν ήταν του καλλιτεχνικού χώρου οι σύντροφοι. Όταν η γυναίκα λείπει από το σπίτι το βράδυ ενοχλείται κάποιος και με το δίκιο του. Συμβαίνει. Είναι και θέμα τύχης».
Παράλληλα η Ντίνα Μιχαηλίδου είχε ένα μεγάλο διάστημα αποχής από την τηλεόραση και σπάνιες εμφανίσεις στο θέατρο: «Για αρκετά χρόνια ήμουν εκτός τελείως. Από το 2010 και μετά που ήταν η τελευταία παρουσία μου στην τηλεόραση, στο Νησί, για προσωπικούς και κυρίως οικογενειακούς λόγους χάθηκα από τον χώρο, δεν ήμουν καθόλου.
Έκανα ελάχιστα πράγματα στο θέατρο που κράτησαν και πάρα πολύ λίγο», συμπλήρωσε η ηθοποιός. Για το θέμα της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη και τις υπόλοιπες καταγγελίες που έχουν γίνει, τόνισε πως έχει συνεργαστεί με τρεις από τις καταγγέλλουσες και θεωρεί πως δεν θα εξαπέλυαν κατηγορίες άσκοπα. Αλλά περιμένει από τη δικαιοσύνη να αποφανθεί για το θέμα, όπως σχολίασε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.