Media

Στούντιο 4: Πρεμιέρα για 4η χρονιά – Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι

Το Στούντιο 4 επιστρέφει πάλι στην ΕΡΤ1 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Το Στούντιο 4 κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 2/9 στις 15:00 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Το καθημερινό απογευματινό μαγκαζίνο με εκλεκτούς καλεσμένους, ενδιαφέροντα θέματα, ιδιαίτερες ανθρώπινες ιστορίες και, πάνω απ’ όλα, θετική διάθεση και ενέργεια.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν έρχεται ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή κωμική σειρά «Αρχελάου 5», που έρχεται στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Καλεσμένος, επίσης, ο Γιάννης Βαρδής, με αφορμή το αφιέρωμα της εκπομπής στον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, καθώς φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατό του.

Η κουζίνα του Στούντιο 4 περιλαμβάνει εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές για το καθημερινό τραπέζι που φέτος θα φτιάχνουν ο Δημήτρης Μακρυνιώτης και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, το νέο μέλος της παρέας του «Στούντιο 4».

Με πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό που ξεχώρισαν, με τα viral video της ημέρας, θέματα από την επικαιρότητα, πολιτιστικά, με πλούσιο ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, ανθρώπινες ιστορίες που εμπνέουν, το «Στούντιο 4», για τέταρτη χρονιά, θα μας κρατάει συντροφιά στην ΕΡΤ1, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 15:00 ώς τις 18:00.

Το τρέιλερ του Στούντιο 4:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Παναθηναϊκός - Λανς: «Καμίνι» το ΟΑΚΑ στη ρεβάνς των πλέι οφ του Conference League (Βίντεο, Εικόνες)
«Κίνδυνος για τον υδροφόρο ορίζοντα τα νεκρά ψάρια στον Βόλο» - Καθηγητής προειδοποιεί για τις επιπτώσεις
Chevron Right