Media

Maestro: Σήμερα η πρεμιέρα του Β’ κύκλου στο Mega – Τι θα κάνει το Netflix

Σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου στις 10:40 κάνει πρεμιέρα ο Β’ κύκλος της σειράς του Χριστόφορου «Maestro» ή «Maestro in blue» αν πρόκειται να τη δείτε στο Netflix.

Το «Maestro» επιστρέφει σήμερα στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Mega, ένα χρόνο και βάλε μετά από τον φόνο του Χαράλαμπου που σημάδεψε το φινάλε του Α’ κύκλου.

Ο Β’ κύκλος θα προβληθεί σε δύο μέρη. Τα 6 πρώτα επεισόδια θα προβάλλονται από σήμερα στο Mega με συχνότητα ένα την εβδομάδα. Για τα επόμενα 4, όταν και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των ηρώων, θα χρειαστεί να περιμένουμε ως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού τα γυρίσματα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Προσοχή όμως! Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη με τον Α’ κύκλο, που ανέβηκε στο Netflix μετά από την ολοκλήρωση της προβολής όλων των επεισοδίων στην Ελλάδα από το Mega, αυτή τη φορά η σειρά θα προβληθεί ταυτόχρονα.

Με άλλα λόγια οι συνδρομητές του Netflix θα βρουν σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου στις 10:40 το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μητσοτάκης: Θα γίνουν τα θαλάσσια πάρκα – Δεν αφορά το θέμα την Τουρκία
Τέλος το πενθήμερο: Εξαήμερη εργασία από 1η Ιουλίου - Πώς θα πληρώνεται
Chevron Right