Αρνητικό κλίμα με το «καλησπέρα» έχει δημιουργήσει ο Νίκος Πελετιέ στο Power of Love. Ο Παύλος Παπαδόπουλος, νικητής του Power of Love 2, σχολιάζει την συμπεριφορά του νέου παίκτη.
Συγκεκριμένα είπε στο Breakfast @Star: «Χάρηκα πολύ που επέστρεψε στις οθόνες μας το Power Of Love 3 και εύχομαι ο κόσμος να το αγαπήσει, γιατί εγώ δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη σε project που ουσιαστικά μου έδωσε το βήμα να προχωρήσω στη ζωή μου.
Η Κατερίνα Καραβάτου μου άρεσε, μου θύμισε τη Μαρία Μπακοδήμου. Είναι λάθος η τοποθέτησή του 100%, αλλά εντάξει ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο. Πρέπει κάποιος να πάρει θέση, αλλά έτσι είναι και το παιχνίδι. Ο Νίκος έχει μπει στο παιχνίδι για να δημιουργήσει εντυπώσεις και ίντριγκα», επεσήμανε.
Το σχετικό βίντεο:
Τι θα δείτε στο νέο επεισόδιο του Power of Love:
Το Κόκκινο Δωμάτιο άνοιξε για πρώτη φορά την πόρτα του εχθές με τα αγόρια να προσκαλούν τα κορίτσια που θέλουν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα. Ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους ήταν αυστηρά πέντε λεπτά.
Πόσα όμως μπορούν να ειπωθούν μέσα σε αυτό το χρόνο; Εξηγήσεις ζητήθηκαν, παρεξηγήσεις λύθηκαν, αγκαλιές δόθηκαν και τα περισσότερα ραντεβού ανανεώθηκαν για μία άλλη μέρα.
Απόψε είναι η σειρά των κοριτσιών να στείλουν τη δική τους πρόσκληση για το Κόκκινο Δωμάτιο. Ποια αγόρια θα επιλέξουν να καλέσουν; Πώς θα αντιδράσουν τα αγόρια όταν θα δουν άλλους να διεκδικούν εκείνη που τους ενδιαφέρει;