Media

Ζήνα Κουτσελίνη: Δάκρυα, ανατριχίλα κι ένα δυνατό μήνυμα στο The Secret Song

Μητέρες που δολοφονημένων γυναικών και πρόσωπα από τις υποθέσεις που στήριξε η Ζήνα Κουτσελίνη ανέβηκαν στη σκηνή του The Secret Song.

Η Ζήνα Κουτσελίνη έζησε μια διαφορετική έκπληξη στο The Secret Song την Κυριακή 19/11. Η Ναταλία Γερμανού της είχε ετοιμάσει ένα πολύ συγκινητικό act με την Χριστίνα Μαραγκόζη.

Τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη σκηνή, όσο η τραγουδίστρια ερμήνευε το τραγούδι, αποκάλυψαν τα πρόσωπά τους ένα – ένα και το σοκ της παρουσιάστριας του Star ήταν μεγάλο. Ήταν μητέρες που στηρίχθηκαν και βοηθηθήκαν από την Ζήνα Κουτσελίνη και τους συνεργάτες της σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής τους. Ανάμεσα τους ήταν και μητέρες δολοφονημένων γυναικών.

Λίγο πριν καθίσει στην λευκή πολυθρόνα, η Ζήνα Κουτσελίνη, τόνισε πως δεν της αρέσουν οι εκπλήξεις στη ζωή της.

Το σχετικό απόσπασμα:

Ο μικρός Παναγιώτης την πήρε από το χέρι:

Αλλά μετά από τη συγκίνηση που πήρε δήλωσε πως: «Και να μου έβαζες στοίχημα, δεν θα το περίμενα με τίποτα. Αυτές οι γυναίκες είναι η ζωή μου τα τελευταία 8 χρόνια. Η Χριστίνα Μαραγκόζη είναι πολλά χρόνια. Είναι ένα κομμάτι της δικής μου ζωής γιατί τα τελευταία χρόνια, όσες φορές και αν επέλεξα να κλείνω τηλεοπτικές σεζόν, ήταν πάντα δίπλα μου.

Και στο φινάλε της πρώτης χρονιάς, με την Χριστίνα κλείσαμε όταν αποκάλυψα κομμάτια της ζωής μου στην Σκόπελο και άφησα λουλούδια στις σκάλες της μάνας μου που πάντα περίμενα. Τις υπόλοιπες κυρίες τις γνώρισα στην εκπομπή και νιώσαμε μια οικογένεια.

Με τον Παναγιώτη νικήσαμε τον καρκίνο. Είμαι πολύ συγκινημένη αλλά θα προσπαθήσω να πω τα κομμάτια της ζωής μου. Είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον Γιώργο Καραϊβάζ. Όταν παλεύαμε να συγκεντρώσουμε χρήματα η πολιτεία κώφευε. Ο Γιώργος έβαλε το στήθος μπροστά.

Η μαμά της Άσπας, είναι η καρδιά μου ολόκληρη. Είναι το κορίτσι που έριξε ο πατέρας του τις σφαίρες. Παρότι έτρεχε για να γλιτώσει από τις σφαίρες, την ακολούθησε για να την σκοτώσει. Έχουμε κάνει πολλά με την Σπυριδούλα. Είμαστε αγκαλιά μεγάλης. Κάποιοι σκότωσαν τα παιδιά τους, τα δολοφόνησαν. Γυναικοκτονία λέγεται…

Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό που έγινε για μένα, δεν ξέρω αν το αξίζω. Αυτό που θέλω να εγγυηθώ με την καρδιά μου είναι ότι όσο είμαι σε αυτή τη δουλειά, θα παλεύω με όλη μου την καρδιά. Ακόμη και έναν άνθρωπο να αλλάξουμε εκεί έξω, θα έχει πετύχει η εκπομπή», πρόσθεσε βαθιά συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε το βίντεο από την προετοιμασία και τις μαρτυρίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Ευγενία ομολογεί την αλήθεια στην Αλεξάνδρα
Με ρήγματα στη ΝΔ έρχεται στη Βουλή ο νόμος για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών
Chevron Right