Μπορεί η παραγωγή του Survivor 2024 να άφηνε τις διαρροές με το σταγονόμετρο από τις 7 Ιανουαρίου που έκανε πρεμιέρα το ριάλιτι στον ΣΚΑΪ, ωστόσο το τελευταίο 24ωρο έδωσε spoiler μέχρι τον τελικό.
Οι πληροφορίες για τα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι έφτασαν μαζεμένες και σας τις παραθέτουμε με τη σειρά που θα τις δείτε μέχρι τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 26/6 στο Γαλάτσι.
Αρχικά η τρέχουσα εβδομάδα θα κλείσει με άλλες δύο ασυλίες μια για τη μπλε ομάδα και μια για την κόκκινη. Έτσι στις μονομαχίες της Πέμπτης 13/6 θα βρεθούν να αγωνίζονται για την παραμονή τους στο Survivor 2024 ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και η Δώρα Νικολή. Ο Χριστόφορος είναι αυτός που μετά από 9 μονομαχίες θα αποχωρήσει στην 6η θέση του ριάλιτι.
Παράλληλα οι μπλε θα κερδίσουν τον αγώνα επάθλου και θα καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η φιέστα της παραγωγής που πολλές φορές έφερνε τους συγγενείς των παικτών στον Άγιο Δομίνικο δεν θα γίνει φέτος.
Από την Κυριακή 16/6 ξεκινά το ατομικό παιχνίδι. Άργησε σε αυτή τη διοργάνωση και θα κρατήσει μόλις μία εβδομάδα. Άραγε γιατί; Στην 24η εβδομάδα θα υπάρξουν τρεις συνολικά ατομικές ασυλίες. Από αυτές ο Φάνης Μπολέτσης θα κερδίσει τις 2 και την τρίτη ο Ντάνιελ Νούρκα. Υποψήφιοι για αποχώρηση θα είναι ο Ντάνιελ, ο Γκιουλέκας και η Δώρα, η οποία αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι στην 5η θέση.
Ενώ ο Φάνης Μπολέτσης και η Κατερίνα Δαλάκα είναι οι πρώτοι φιναλίστ για το Γαλάτσι και μαζί τους στην τελική 4άδα ακολουθούν ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Ντάνιελ Νούρκα.
Ακολουθεί ένα μεγάλο έπαθλο που πέρυσι είχε δωθεί εις διπλούν. Πρόκειται για το αυτοκίνητο κι αυτός που θα πάρει τα κλειδιά θα αναδειχθεί μέσα από ένα κουίζ. Στη συνέχεια οι τέσσερις παίκτες θα κάνουν ένα ταξίδι χαλάρωσης και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για να πραγματοποιηθεί live ο τελικός στο Γαλάτσι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις μονομαχίες.