Σε εξέλιξη βρίσκεται ο α’ ημιτελικός της Eurovision 2023, που διεξάγεται στην «M&S Bank Arena» του Λίβερπουλ και σε αυτόν συμμετέχουν 15 χώρες.
Έτσι, στην 9η θέση εμφανίστηκε η Noa Kirel που εκπροσωπεί το Ισραήλ με το τραγούδι «Unicorn» και αποκαλείται ως η «Ελένη Φουρέιρα του Ισραήλ».
Η χώρα της έχει επικρατήσει σε τέσσερις διαγωνισμούς, με πιο πρόσφατη νίκη το 2019 χάρη στη Netta Barzilai.
Σκηνοθετικά, τα τηλεοπτικά πλάνα ήταν καταπληκτικά και κάθε μία από τις εκφράσεις του προσώπου της ήταν εντελώς δυναμική.
Η Noa Kirel άρχισε την εμφάνισή της σε ένα τεράστιο κουτί φωτισμένο με LED, με την κάμερα να περιστρέφεται.
Μάλιστα, την πλαισίωναν πέντε χορευτές, όλοι με ασορτί μαύρα και ροζ κοστούμια και όλη η εμφάνιση ήταν άρτια και έμοιαζε με ένα βίντεο κλιπ επί σκηνής.
«Έχω τη δύναμη ενός μονόκερου» τραγούδησε η Noa Kirel, η οποία χόρεψε με όλη την ψυχή της καθ’ όλη τη διάρκεια του κομματιού.
Φυσικά, δεν έλειψαν και τα πυροτεχνήματα από τη σκηνική εμφάνισή της.