Media

Μαρία Μενούνος: Ποιες διάσημες Ελληνίδες αντέγραψε στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2023

Η Μαρία Μενούνος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2023 με δημιουργίες γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Στο Σαν Σαλβαδόρ πραγματοποιήθηκε φέτος ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος 2023 τον οποίο παρακολούθησαν σε απευθείας μετάδοση πολλά εκατομμύρια τηλεθεατών στην αμερικανική ήπειρο.

Τον διαγωνισμό παρουσίασαν η Ολίβια Κούλπο, η Τζίννι Μάι Τζένκινς και η δική μας Μαρία Μενούνος, η οποία θάμπωσε με την μεσογειακή ομορφιά της και τις επίκαιρες στιλιστικές επιλογές της, με την υπογραφή της Celia Kritharioti.

Ξεχωρίσαμε το αποκαλυπτικό εμπριμέ σύνολο από την συλλογή υψηλής ραπτικής της Ελληνίδας σχεδιάστριας για τη σεζόν Άνοιξη 2023 και το μακρύ φόρεμα σε έντονο πορτοκαλί χρώμα με το απλικέ φούξια λουλούδι στον ώμο, από την ίδια κολεξιόν.

Και πως τα ξεχωρίσαμε; Το σύνολο φόρεσε πριν από αρκετούς μήνες η Δέσποινα Βανδή ενώ το φόρεμα, σε χρώμα βαθύ βιολετί, το επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για μια κοσμική εμφάνιση με τον σύζυγό της.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή:

https://www.instagram.com/p/CqiGayFsvCR/?hl=el&img_index=1

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

https://www.instagram.com/p/CsxwOkUMcKA/?hl=el

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος:

https://www.instagram.com/p/Cz4i7eQppdc/?hl=el

Ακούστε πως σχολίασε το γεγονός το «Happy Day»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κατάρ: Για πρώτη φορά κοντά στη συμφωνία για τους αμάχους και την εκεχειρία στη Γάζα
Δημοσιογράφος του TV5 διέκοψε απότομα συνέντευξη με εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού και τα «άκουσε» από το κανάλι
Chevron Right