Media

J2US – Κατερίνα Στικούδη: «Καλησπέρα σε όλους» οι on air δηλώσεις για τη συμμετοχή της στο show

Την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση λίγες ώρες μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο έκανε η Κατερίνα Στικούδη στον αέρα του J2US.

Η Κατερίνα Στικούδη γέννησε το δεύτερο παιδάκι της την Τετάρτη 14/2, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το πρωί του Σαββάτου 17/2. Μόλις λίγες ώρες αργότερα μίλησε με τον Νίκο Κοκλώνη στον αέρα του J2US σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skyppe.

Η περφόρμερ και παρουσιάστρια στα backstage των ζευγαριών του J2US όπως αποκάλυψε θα λείψει μόνο για λίγο από το ψυχαγωγικό show του Alpha. Έτσι στο επόμενο live το πιθανότερο είναι να την δουν οι τηλεθεατές στη θέση που την περιμένει, όπως είπε και ο Νίκος Κοκλώνης.

Κατά την επικοινωνία της με το J2US, η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστούμε πάρα πολύ και για τα υπέροχα δώρα που μου έστειλες. Μου λείπετε, Φιλιά στην υπέροχη κριτική μας επιτρέπει, στον κόσμο, στην ενέργεια σου, σε όλο αυτό το υπέροχο σόου που ξεκινάει και έχει λείψει και σε εμάς και στον κόσμο. Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα, ένα νέο μέλος προστέθηκε στο σπιτικό μας Και ομολογώ ότι η πρώτη επαφή με τον Βύρωνα ήταν πολύ καλή. Σας αγαπώ και πολύ σύντομα θα είμαι κοντά σας», πρόσθεσε.

Με τον Νίκο Κοκλώνη να συμπληρώνει: «Μόλις μπορέσεις, γιατί προτεραιότητα έχει το μωρό, σε περιμένουμε. Μέχρι να έρθεις backstage δεν ανοίγουμε», της υποσχέθηκε.

Η Κατερίνα Στικούδη στο J2US:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ουκρανία: Έπεσε η Αβντιίβκα - Ο Σοϊγκού ενημέρωσε τον Πούτιν για την κατάληψή της
J2US: Όλα τα act του πρώτου live - Οι θεαματικές εμφανίσεις των ζευγαριών
Chevron Right