Μετά από την ολοκλήρωση της σειράς Μαύρο Ρόδο, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ξεκίνησε τα πρώτα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega, «Το ναυάγιο».
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης πρόκειται να υποδυθεί έναν αστυνομικό. Στη σειρά πρωταγωνιστούν και ο Γιάννης Στάνκογλου με τον Λεωνίδα Κακούρη σε μια ιστορική τηλεοπτική συνάντηση μετά από τις Άγριες Μέλισσες.
Στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram, δημοσιεύτηκε η συμμετοχή του Μιχαήλ Ταμπακάκη, με το παρακάτω κείμενο:
«Σε ποια σειρά θα δούμε τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, μετά το Μαύρο Ρόδο;
Μετά το Μαύρο Ρόδο και την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, ο αγαπημένος μας ηθοποιός ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του, το οποίο θα είναι ξανά στο MEGA. Σε ποια σειρά θα τον απολαύσουμε τη νέα σεζόν και ποιος θα είναι ο ρόλος του;
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης έκλεισε στη νέα σειρά “Το Ναυάγιο”, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη. Συγκριτικά με το Μαύρο Ρόδο, ο ρόλος του στη νέα σειρά, θα είναι αρκετά διαφορετικός.
Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης θα υποδυθεί έναν νεαρό αστυνομικό. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από το περίφημο ναυάγιο του οχηματαγωγού «Ηράκλειον», που βυθίστηκε το 1966 στα ανοιχτά της βραχονησίδας Φαλκονέρα και τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, στο μοιραίο αυτό ταξίδι.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, εκτός από το Ναυάγιο, εμφανίζεται και ως guest σε ένα από τα επεισόδια της νέας ιστορίας “Milky Way”, η οποία, επίσης, έρχεται τη νέα σεζόν στο MEGA».
Δείτε τη δημοσίευση:
https://www.instagram.com/p/CukKW_pIxHZ/