Media

Θανάσης Αλευράς για Eurovision 2024: «Δεν αρέσαμε στους σοβαρούς δημοσιογράφους αλλά μας ψήφισε το κοινό»

«I did it my way», είπε με νόημα ο Θανάσης Αλευράς για την παρουσίαση της Eurovision 2024.

Τη δική του απάντηση για τη μετάδοση της Eurovision 2024 από τη συχνότητα της ΕΡΤ, μαζί με τον Ζερόμ Καλούτα, έδωσε την Κυριακή (19/05) ο ηθοποιός, Θανάσης Αλευράς.

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξή του στη «Real Life», ο Θανάσης Αλευράς ανέφερε: «Θεωρώ ότι και το κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας. Δεν μας ψήφισαν οι εθνικές επιτροπές καθόλου. Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας αλλά μας έδωσε ψήφους το κοινό».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Όπως και η Μαρίνα ήρθε 8η στο κοινό, έτσι πήραμε κι εμείς πολύ θετικά σχόλια από πολύ κόσμο, που πέρασε ωραία μαζί μας εκείνα τα βράδια. Επίσης, και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες. Αλήθεια, δεν μου αρέσουν καθόλου. Με σόκαρε, λοιπόν, ο τρόπος. Δεν έχω θέμα με το να διαφωνεί κάποιος με το πώς έκανα τη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς… I did it my way».

Όσον αφορά στο λάθος του Ζερόμ Καλούτα, ο οποίος ανέφερε ότι ο Άγιος Μαρίνος είναι νησιωτικό κράτος κατά τη διάρκεια μετάδοσης του τελικού της Eurovision 2024, ο Θανάσης Αλευράς είπε: «Ναι, ο Άγιος Μαρίνος δεν είναι νησί αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω κι εγώ από την ταχύτητα της ροής της βραδιάς. Επίσης, θύμωσαν που δεν ήξερα και την πριγκίπισσα της Σουηδίας. Συγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα».

Τέλος, ο Θανάσης Αλευράς δήλωσε: «Δεν πήρα χρήματα, δεν πήρα κάποια αμοιβή. Ευτυχώς που δεν έβλεπα τα σχόλια και δεν πρόλαβα να επηρεαστώ. Το να μη σου αρέσει κάτι το καταλαβαίνω. Είναι αυτό που λέγαμε και με τη Μαρίνα Σάττι… Με τόσο θυμό, όμως, γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο ΠΑΟΚ θέλει τίτλο στην έδρα του Άρη, η ΑΕΚ περιμένει το «θαύμα» – Φινάλε στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα
Αυλαία στην Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ για τον τίτλο – Οι αγώνες σήμερα και τα σενάρια
Chevron Right