Ο Τάκης Καραγκούνιας τιμωρήθηκε με αποβολή και αφαίρεση μετά από την απρόκλητη επίθεσή του στον Νίκο Μπάρτζη στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της προηγούμενης εβδομάδας του «Survivor All Star» . Ήταν το δεύτερο περιστατικό με ήρωα τον «μισθοφόρο» μέσα σε μία εβδομάδα. Είχαν προηγηθεί οι «ψιλές», όπως περιέγραψε το περιστατικό, με τον Νίκο Μπάρτζη στο μεταξύ τους ματσάρισμα στην αρχή της εβδομάδας, που σχολιάστηκε ευρέως.
Μετά από την τιμωρία του ο Τάκης Καραγκούνιας αγωνίστηκε με την ομάδα του για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, παρότι ο ίδιος ήταν αποκλεισμένος από αυτό. Στη θέση του η ομάδα του κλήθηκα να επιλέξει έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα.
Όμως, στον αγώνα με έπαθλο το αυτοκίνητο, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν είχε τη δυνατότητα να πάρει μέρος. Ο μισθοφόρος φυσικά διαμαρτυρήθηκε. Απαίτησε να πάρει μέρος, ακόμα και αν δεν θα μπορούσε να κερδίσει το αυτοκίνητο.
Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατόν να συμβεί διότι το χθεσινό αγώνισμα ήταν ατομικό και οι παίκτες αγωνίζονταν ο καθένας για τον εαυτό του. Και του ζήτησε να κάνει υπομονή διότι έρχονται «μεγάλα πράγματα». «Δεν το λέω για να σου χρυσώσω το χάπι» είπε ο παρουσιαστής, προετοιμάζοντας το έδαφος για όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα.
Δείτε το σχετικό βίντεο: