Media

Ίαν Στρατής: «Κρατήθηκα με τον Ηλία Ψινάκη, δεν θέλω να πω παραπάνω»

Ο Ίαν Στρατής απάντησε για την αντίδρασή του σε όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης για τη Μαίρη Συνατσάκη στο J2US.

Ο Ίαν Στρατής έκλεισε μουσικά με τη μπάντα του την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. Ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές του Mega για το φθινόπωρο.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ρώτησε για την αντίδραση του τραγουδιστή στο σχόλιο του Ηλία Ψινάκη όταν συναντήθηκαν στο live του J2US, όπου ο καλλιτεχνικός μάνατζερ ήταν guest κριτής. Τότε η Ηλίας Ψινάκης αιφνιδίασε κριτές, διαγωνιζόμενου και κοινό σχολιάζοντας τη σύντροφο του Ίαν Στρατή, Μαίρη Συνατσάκη, λέγοντας: «Δεν πάω τη γυναίκα σας».

Σε αυτή την αμήχανη στιγμή ο τραγουδιστής δεν αντέδρασε επί σκηνής: «Δεν ξέρετε πόσο πολύ κρατήθηκα με τον κύριο Ψινάκη, αλλά δεν θέλω να πω παραπάνω γι’ αυτό. Ας πούμε ότι κρατήθηκα, ας μείνουμε εκεί. Δεν χρειάζονταν σίγουρα αυτά τα λόγια που είπε ο κύριος Ψινάκης», είπε σχετικά.

Ενώ και η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε: «Εντάξει, εγώ αυτή την αντίδραση που είχες θα ήθελα από σένα, δεν θα ήθελα κάτι άλλο. Αν μετράει η γνώμη μου, έστω και λίγο, θεωρώ ότι οποιαδήποτε άλλη αντίδραση δίνει μια βαρύτητα που δεν χρειάζεται», για το συγκεκριμένο γεγονός.

Ο Ίαν Στρατής στο «Χαμογέλα και πάλι»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γαλλία: Μακριά από τον στόχο της απόλυτης πλειοψηφίας η Λεπέν - Τι δείχνουν τα πρώτα exit polls
Μαρία Μπακοδήμου: Τίτλοι τέλους για το «Γειά σου» - «Η καλύτερη ομάδα που είχα ποτέ, καλέ μην κλαίτε...»
Chevron Right