Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προκάλεσε σήμερα ταραχή μέσα από το «Happy Day» όταν είπε ότι, σύμφωνα με δικές της πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποδέχτηκε την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη να τραγουδήσει στον γάμο του το καλοκαίρι στην Κρήτη. Όλα αυτά με αφορμή την εμφάνιση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στην πρεμιέρα του τραγουδιστή μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.
Ο Γιώργος Λιάγκας που τα αντανακλαστικά του δεν έχουν όμοια πληροφορήθηκε την δήλωση της Σταματίνας στον αέρα από την Φωτεινή Πετρογιάννη και απάντησε.
«Αυτό το ρεπορτάζ -συγγνώμη που θα δυσαρεστήσω τους συναδέλφους εκεί- δεν ισχύει. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση στον Αργυρό, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση, το λέω ξεκάθαρα, να τραγουδήσει ο Αργυρός στο γάμο του Κασσελάκη. Δεν έχει κλειστεί μέχρι τώρα κανένας τραγουδιστής. Απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου δεν υπάρχει μεγάλο όνομα.
Μπορεί να γίνει ένα μικρό ή μεσαίο κρητικό γλέντι, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Αργυρός. Μπορεί να είναι ο Αργυρός ως καλεσμένος, όμως, δεν θα τραγουδήσει. Τώρα, αν σηκωθεί και πει ένα τραγούδι έτσι, δεν το ξέρω. Αλλά επίσημα να βγει με ορχήστρα ο Αργυρός να τραγουδήσει, αυτό δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο».
Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Λιάγκας τα βάζει με το «Happy Day» για «λάθη» σε ρεπορτάζ.
Δείτε το σχετικό βίντεο: