Media

Rouk Zouk: Ολικό lifting, νέα εταιρία παραγωγής, ίδια παρουσιάστρια

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει στο τιμόνι του «Rouk Zouk» το οποίο θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 με μεγάλες αλλαγές.

Ένα από τα κωλύματα στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια και τον ΑΝΤ1 το προηγούμενο διάστημα ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επιθυμία της ηθοποιού και παρουσιάστριας να υπάρξουν δραστικές αλλαγές στο τηλεπαιχνίδι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ είχε επιμείνει πολύ στο γεγονός ότι δεν θα ήθελε ένα τόσο επιτυχημένο project να οδηγηθεί σε φυσική παρακμή. Από το να κουράσει τους τηλεθεατές, προτιμούσε να σταματήσει όσο είναι ακόμα καιρός.

Τελικά, παρουσιάστρια και κανάλι τα βρήκαν, σύμφωνα με όσα μετέφερε σήμερα στο «Πρωινό μας» η Αφροδίτη Γραμμέλη, κι έτσι η νέα σεζόν θα βρει το «Rouk Zouk» σε νέο στούντιο, με νέο πλατό, από νέα εταιρία παραγωγής.

Ποια είναι η νέα εταιρία παραγωγής με την προσωρινή ονομασία Oscar

Η εταιρία παραγωγής είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας επιτυχίας μιας τηλεοπτικής εκπομπής, πιο σημαντικός ακόμα και από τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια. Γι’ αυτό και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις συμφωνιών που χάλασαν όταν ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια διαφώνησε με το κανάλι για την παραγωγή.

Το προηγούμενο διάστημα είδαμε να διαμορφώνονται στρατηγικές συμμαχίες μεταξύ καναλιών σε επίπεδο παραγωγής, όπως για παράδειγμα η εταιρία Green Pixel που «εξυπηρετεί» το Star και τον Alpha. Η Green Pixel είναι η εταιρία πίσω από πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές των δύο καναλιών, όπως οι «Happy Day», «Breakfast@STAR», «Αλήθειες με την Ζήνα» και «Καλύτερα Δεν Γίνεται».

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ΑΝΤ1 και Mega έχουν καταλήξει σε συμφωνία για κοινή εταιρία παραγωγής με την προσωρινή ονομασία Oscar. Η εταιρία αυτή θα αναλάβει την υλοποίηση των ψυχαγωγικών εκπομπών των δύο σταθμών, όπως το «Rouk Zouk», κάτω από μια κοινή ομπρέλα, με στόχο υψηλότερα production values, ορθολογιστική διαχείριση και αυτονομία των καναλιών σε σχέση με τις εξωτερικές εταιρίες παραγωγής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Όταν ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Άγιο Όρος, σε ηλικία 18 ετών
ΗΠΑ: 9 τραυματίες από πυροβολισμούς κοντά σε παραλία στο Χόλιγουντ της Φλόριντα
Chevron Right