Media

Survivor All Star: Χτύπησε στο κεφάλι ο Μάριος – Η διακοπή του αγώνα

Με έναν τραυματισμό του Μάριου Πρίαμου διακόπηκε ο αγώνας ατομικής ασυλίας του Survivor All Star.

Δεν ξεκίνησε καλά ο πρώτος αγώνας ατομικής ασυλίας του Survivor All Star, αφού παρουσιάστηκε πρόβλημα από το πρώτο run.

Οι παίκτες του Survivor All Star μπήκαν στον αγωνιστικό στίβο και στην πρώτη κλήρωση έτρεξαν ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Λίγο μετά την έναρξη ο Μάριος δεν υπολόγισε καλά την απόσταση που χρειαζόταν το σώμα του για να βγει στην επιφάνεια του νερού και να συνεχίσει.

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει το κεφάλι του και να πέσει κάτω για λίγη ώρα από τον πόνο που ένιωθε. Οι υπόλοιποι παίκτες έτρεξαν κοντά του για να δουν τι συμβαίνει. Ενώ ο αγώνας διακόπηκε μέχρι να σηκωθεί ο Μάριος όρθιος και να επιβεβαιώσει πως μπορεί να συνεχίσει.

Μεσολάβησε το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Μάριος Πρίαμος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο κεφάλι του και τελικά το run ολοκληρώθηκε.

Το σχετικό απόσπασμα του Survivor All Star:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ινδία: Μετωπική σύγκρουση λεωφορείων με 12 νεκρούς
Πρώην CEO της Google: «Η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει χάος στις εκλογές των ΗΠΑ»
Chevron Right