Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιόρτασε τα γενέθλιά της για 10η χρονιά στο «Happy Day» – η σημαδιακή ευχή της

Οι συνεργάτες της υποδέχτηκαν σήμερα την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό του «Happy Day» με ευχές, λουλούδια, ένα αφιερωματικό βίντεο και μια φαντασμαγορική τούρτα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιόρτασε για άλλη μια χρονιά τα γενέθλιά της στο πλατό του «Happy Day». Η γνωστή παρουσιάστρια, αναμφισβήτητη βασίλισσα της πρωινής ζώνης εδώ και μια δεκαετία, γιορτάζει κάθε χρόνο τα γενέθλιά της στις 31 Μαΐου με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής της.

Όπως αντιλαμβάνεστε η φετινή επέτειος είχε και συμβολική αξία. Δέκα χρόνια είναι πολλά σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές ζώνες της ελληνικής τηλεόρασης και η Σταματίνα απέδειξε ότι όχι μόνο αντέχει αλλά ότι χρόνο με τον χρόνο γίνεται καλύτερη.

«Μπορούμε να πάμε για άλλα δέκα χρόνια έτσι; Το πάω δέκα – δέκα » ευχήθηκε η παρουσιάστρια μπροστά στις κάμερες.

Να θυμίσουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει συμβόλαιο με τον Alpha μέχρι το 2025, όπως και οι συνεργάτες της -η τελευταία εκκρεμότητα που υπήρχε αναφορικά με το συμβόλαιο του Κώστα Φραγκολιά τακτοποιήθηκε και αυτή. Αυτό σημαίνει ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί του χρόνου χωρίς αλλαγές στα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των «αντίπαλων» εκπομπών όπου συνεχίζονται οι ζυμώσεις και οι διαπραγματεύσεις για την σύνθεση των πάνελ και όχι μόνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σέρρες: Νεαρός κυκλοφορούσε γυμνός μέρα - μεσημέρι
Πέραμα: Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού εργάτη - «Να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου»
Chevron Right