Media

J2US: Ποια θα κάτσει στη θέση της Καίτης Γαρμπή στο επόμενο live

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε τι θα γίνει sto «J2US» όσο η Καίτη Γαρμπή θα απουσιάζει για συναυλίες στο εξωτερικό.

Το «J2US» βάλλεται το τελευταίο διάστημα από το βεβαρυμμένο πρόγραμμα των κριτών που απουσιάζουν με μεγάλη συχνότητα. Οι δύο ένοχες δεν είναι άλλες από τη Δέσποινα Βανδή και την Καίτη Γαρμπή, οι οποίες αλωνίζουν τον κόσμο για συναυλίες, όπου υπάρχουν Έλληνες ομογενείς.

Μετά τη Δέσποινα λοιπόν, η οποία επισκέφτηκε Μελβούρνη – Αδελαΐδα – Σίδνεϋ, σειρά για τους Αντίποδες πήρε η Καίτη Γαρμπή. Το προηγούμενο Σάββατο τη θέση της κατέλαβε η Κατερίνα Λιόλιου.

Αυτό το Σάββατο 25 Μαΐου, τη θέση της στην κριτική επιτροπή θα πάρει η Έλλη Κοκκίνου, άλλη μια αγαπημένη του κοινού και πολύ καλή φίλη της Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Λαμία: Χτυπήθηκε από τράγο και πέθανε μία εβδομάδα μετά - Η σπάνια επιπλοκή με τον στρεπτόκοκκο
«Ξινός» ο χυμός πορτοκαλιού - Αυξήσεις έως και 89% μέσα σε μόλις 2 χρόνια
Chevron Right