Το φινάλε του «GNTM 5» απέχει λίγες μόνο ημέρες. Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 20:50 στον πανηγυρικό φετινό τελικό θα μάθουμε ποια από τις διαγωνιζόμενες θα κατακτήσει την πρώτη θέση και θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό με το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.
Εν αναμονή του Ημιτελικού, που θα προβληθεί σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 20:50, ο Γιώργος Καράβας ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βιντεάκι από τα γυρίσματα. Σε αυτό εμφανίζεται με επίσημο σακάκι και σκαρπίνια και το… εσώρουχό του να περπατάει στην πασαρέλα του διαγωνισμού και να κάνει μια χορευτική φιγούρα μπροστά στους κριτές.
Όπως ήταν αναμενόμενο το Instagram ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ το βιντεάκι έγινε viral και έδωσε τροφή για πλάκα στις σημερινές πρωινές εκπομπές.
Μάλιστα στο «Mega Καλημέρα», οι γυναίκες του πάνελ δεν παρέλειψαν να επιδοκιμάσουν την αυτοπεποίθηση του Γιώργου Καράβα στην πασαρέλα, ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέλαβε να πείσει τον «Καζανόβα» της εκπομπής, Θανάση Πάτρα, να μιμηθεί τον κριτή του «GNTM 5».
Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Καράβα:
https://www.instagram.com/reel/CmY3zGsjyIC/
Ακούσετε πως σχολίασαν οι συντελεστές του «Mega Καλημέρα» την backstage εμφάνιση του μοντέλου: