Media

Survivor All Star: Έρχεται η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση – το «προφίλ» του παίκτη

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το «Survivor All Star» και η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση είναι γεγονός.

Μία εβδομάδα κύλισε από την στιγμή της αναχώρησης των παικτών του «Survivor All Star» από την Αθήνα με προορισμό τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση παίκτη είναι γεγονός. Το ανακοίνωσε ο Νίκος Παρτσώλης, ειδικός σε θέματα «Survivor» στο πάνελ της Φαίης Σκορδά, ο οποίος έχει πάντα τις πιο έγκυρες πληροφορίες από την παραγωγή του reality.

Είχε ήδη διαρρεύσει, θα πείτε… Όμως, το αρχικό «ρεπορτάζ» αναφέρονταν σε μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου, κάτι που δεν ισχύσει, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο. Το πρόσωπο – βόμβα που θα αποχωρήσει άμεσα δεν είναι άνδρας αλλά γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα θα αποκαλυφθεί την Τετάρτη.

Φυσικά, οι συντελεστές της εκπομπής έκαναν τις δικές του υποθέσεις. Η Κατερίνα Δαλάκα λόγω έρωτα, ήταν η πρώτη επιλογή της Φαίης Σκορδά. Στο νούμερο δύο της κατάταξης της παρουσιάστριας βρέθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου, λόγω ενοχλήσεων στη μέση και στο γόνατο -στο χθεσινό επεισόδιο αγωνίστηκε με επιγονατίδα.

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν η επιλογή του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος, προς το τέλος της συζήτησης, αναρωτήθηκε αν είναι δυνατή μια οικειοθελής αποχώρηση τόσο νωρίς στο παιχνίδι και με ποιους όρους θα συμβεί αυτό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έκτακτο δελτίο καιρού ΕΜΥ: Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες – Οι περιοχές
Σπάνια ανακάλυψη: Βρέθηκε άστρο με θερμοκρασία 180.000 βαθμών Κελσίου
Chevron Right