Το συμβούλιο του νησιού του Survivor 2024 το βράδυ της Τετάρτης 22/5 είχε τρία βασικά θέματα που συζητήθηκαν από τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας, αλλά και τον Γιώργο Λιανό.
Αρχικά οι παίκτες μίλησαν για το πως βίωσαν τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση και όσα έγιναν στον στίβο μέχρι να τον δουν να ξαναβάζει τον ώμο του που εξαρθρώθηκε την ώρα του run. Όλοι έτρεξαν κοντά του εκείνη την ώρα και είδαν την επιμονή του να συνεχίσει και να μην μείνει στον πάγκο.
Ο ίδιος είπε πως δεν μπορούσε να αφήσει τους συμπαίκτες του να σηκώσου και το δικό του βάρος στον αγώνα ασυλίας. Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε επίσης πως ο Φάνης είπε μέσα στον στίβο πως αν έχει πρόβλημα ο ώμος του, τότε τελείωσε το Survivor γι’αυτόν. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ακόμη στον ορίζοντα.
Ο Φάνης μιλά για τον τραυματισμό του:
Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν φανερά ενοχλημένη με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, ο οποίος άφησε το τελευταίο run και δεν πάλεψε μέχρι το τέλος.
Ο Γιώργος για την αναμέτρηση με τον Φάνη:
Η ψηφοφορία των κόκκινων έστειλε τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους για αποχώρηση κλειδώνοντας έτσι την 4άδα για τις μονομαχίες αποχώρησης της Πέμπτης 23/5. Ένας από τους: Σταμάτη Ταλαδιανό, Χριστόφορο Ταξίδη, Ντάνιελ Νούρκα και Γιώργο Παπαχαραλάμπους θα βρεθεί δίπλα στη Δώρα Νικόλη στην τελική μονομαχία που θα γίνει στις 30/5.