Η επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι για τους παίκτες του Survivor All Star που αγωνίζονται επί 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, είναι ό,τι πιο σημαντικό.
Ένα έπαθλο που οι δύο ομάδες του Survivor All Star θα το διεκδικήσουν σε δύο ημέρες με δύο ξεχωριστούς αγώνες και σε αγώνα μπαράζ αν χρειαστεί. Ο Γιώργος Λιανός το αποκάλεσε κορυφαίο έπαθλο και φυσικά είχε δίκιο.
Αφού οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας ξέσπασαν σε κλάματα μόλις αντίκρισαν, έστω και για λίγα λεπτά, τους αγαπημένους τους που ταξίδεψαν από την Ελλάδα και την Κύπρο στον Άγιο Δομίνικο για να τους δουν από κοντά.
Η ένταση με την οποία μπήκαν στον στίβο για να πάρουν τη νίκη οι δύο ομάδες του Survivor All Star, ήταν απερίγραπτη. Βέβαια, το συγκεκριμένο έπαθλο είναι το καλύτερο κίνητρο.
Οι κόκκινοι κέρδισαν τον πρώτο αγώνα:
Η Μελίνα Μεταξά ολοκλήρωσε τη νίκη του δεύτερου αγώνα για τους κόκκινους:
Το πρώτο βήμα για το έπαθλο της επικοινωνίας έγινε από την κόκκινη ομάδα και στο επόμενο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης θα αναδειχθεί η ομάδα που θα περάσει αρκετές ώρες με τα οικεία πρόσωπα. Οι κόκκινοι δήλωσαν χαρούμενοι γι’αυτή την πρώτη νίκη που τους έφερε πιο κοντά στους συγγενείς τους. Ενώ οι μπλε πρέπει να κάνουν διπλή προσπάθεια στον επόμενο αγώνα, προκειμένου να τον κερδίσουν και να πάρουν και το μπαράζ. Κάτι που μοιάζει δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.