Το Fishy ταξιδεύει στην πανέμορφη Ελβετία, μία χώρα που φημίζεται για την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Ενώ είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις γιορτινές αυτές ημέρες. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρουσιάζει το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της εκπομπής μέσα από ένα ονειρεμένο τοπίο.
Αυτά τα Χριστούγεννα, την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 17.20, το «Fishy» ταξιδεύει εκτός συνόρων για το πιο πρωτότυπο ψάρεμα της χρονιάς στα βουνά της Ελβετίας. Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του Mega με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, έρχεται σε μία πολύ διαφορετική και ανατρεπτική εκδοχή της. Συνταξιδιώτες του Γιάννη Τσιμιτσέλη αυτή τη φορά είναι ο σύμβουλος ψαρέματος Κώστας Αντωνιάδης και ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας.
Θα βρεθούν μαζί στην εντυπωσιακά στολισμένη Ζυρίχη και αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, θα κάνουν βόλτες στην όμορφη πόλη. Δεν λείπουν οι κάθε λογής γευσιγνωσίες, όπως η δοκιμή πολλών και νόστιμων ελβετικών τυριών. Το ψάρεμα έχει και σε αυτό το ταξίδι την τιμητική του. Καθώς αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε άγνωστα νερά και να ψαρέψουν στη λίμνη.
Ο σεφ της εκπομπής αναλαμβάνει να ετοιμάσει πολύ ιδιαίτερες γεύσεις λόγω της εορταστικής περίστασης. Ενώ το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στρώνεται για τρεις σε έναν καταπράσινο κήπο. Εκεί απολαμβάνουν το νόστιμο φαγητό και κάνουν τον απολογισμό αυτής της τόσο ξεχωριστής εξόρμησης. Αν δεν έχετε αποφασίσει πού θα κάνετε Χριστούγεννα, το «Fishy» σάς προσκαλεί στην Ελβετία!
Στις φετινές του εξορμήσεις, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα και σαλπάρει στις θάλασσες της Ελλάδας και της Κύπρου για ψάρεμα και εξερεύνηση. Αυτά τα Χριστούγεννα όμως κάνει την ανατροπή και παίρνει τα βουνά… της Ελβετίας.