Η Ελένη Μενεγάκη, μετά από 3 χρόνια στην μεσημεριανή ζώνη του Mega, δεν τα βρήκε με το κανάλι και μας αποχαιρετά στο τέλος της σεζόν. Η παρουσιάστρια, αν και δεν έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση, για το τέλος της συνεργασίας της με το Mega, ενημέρωση η ίδια τους στενούς συνεργάτες της ώστε να ψάξουν έγκαιρα για δουλειά για την επόμενη χρονιά.
Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι από τους πιο πιστούς συνεργάτες της Ελένης, από τα χρόνια που βρίσκονταν στον Alpha. Μαζί έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο πλατό, όμως έφτασε η ώρα του αποχωρισμού και πλέον η Ελιάνα βρίσκεται σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης.
Το πιο πιθανό, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, η οποία έχει κοινοποιήσει την πρόθεσή της να κάνει μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή της τη επόμενη σεζόν. Αλλαγές προσώπων… Γι’ αυτό και η παρουσία της Ελιάνας στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» θεωρήθηκε από πολλούς ως «πρόγευση» των όσων θα δούμε από τον Σεπτέμβριο.
«Της έχω μεγάλη εκτίμηση. Η εκπομπή της είναι από τις λίγες που έχω εγώ στο μυαλό ότι θεματολογικά είναι εκεί που πρέπει να είναι. Πραγματικά είχα πολύ θετική εμπειρία. Αυτά προς το παρόν.
Δεν κάναμε κανένα δοκιμαστικό. Θέλαμε να συνυπάρξουμε γιατί η εκτίμηση είναι εκεί, είναι αμοιβαία. Έχουμε αυτή την αγάπη και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ κάποια στιγμή με τη Ναταλία. Επειδή ξέρω ότι λέγεται και φημολογείται ότι θα γίνει άμεσα, αυτό δεν το ξέρω και δεν το επιβεβαιώνω. Υπάρχουν πάρα πολλά που πρέπει να κουμπώσουν και δεν εννοώ μόνο στη συνεργασία -πρέπει να κουμπώσουν και στις ζωές μας πάρα πολλά.
Ξέρετε, εγώ έχω και δύο παιδιά, είναι το σαββατοκύριακο, υπάρχει μια δυσκολία εκεί. Αλλά, δεν το συζητώ, είναι κάτι που θα το ήθελα πάρα πολύ.
Δεν έχω τίποτα επίσημο να πω. Βρίσκομαι σε συζητήσεις όπως όλος ο κόσμος αυτή την εποχή. Όντως έχω συζητήσει με τη Ναταλία και θα είναι χαρά μου να ευδοκιμήσει αυτό, απλά θα πρέπει να κουμπώσουν κάποια κομμάτια στο παζλ σωστά» είπε η παρουσιάστρια στην ρεπόρτερ Χριστίνα Βουδούρη του «I Love Σου Κού».
Και απάντησε για το ενδεχόμενο να δούμε την Ελένη Μενεγάκη στο Β’ μέρος της επόμενης σεζόν σε νέο ρόλο.
«Δεν γνωρίζω, δεν έχω ιδέα τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη. Από μία συνάδελφό σας έμαθα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα ότι μπορεί να κάνει βραδινό. Η Ελένη μπορεί να κάνει ό,τι αποφασίσει και ό,τι βάλει στο μυαλό της θα το κάνει τέλεια…
Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να την ακολουθήσω κάπου. Εμείς ολοκληρώσαμε αλλά η εκτίμηση δεν φεύγει ποτέ».
Δείτε το σχετικό βίντεο: