Media

«Οι Προδότες»: Πότε κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι του ΑΝΤ1 με τον Μαρκουλάκη

Μέσα στο καλοκαίρι θα αρχίσει η προβολή του παιχνιδιού «Οι Προδότες» στον ΑΝΤ1, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Τα γυρίσματα για το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1 με τίτλο «Οι Προδότες» έχουν προχωρήσει και έτσι το πρώτο επεισόδιο με οικοδεσπότη τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη θα προβληθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 21:00.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό δελτίο Τύπου που εστάλη την Κυριάκη (14/05), ο ΑΝΤ1 αναφέρει: «Εσύ τι θα έκανες εάν απόψε ήταν η τελευταία σου νύχτα; Μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις για να ανακαλύψεις τον δολοφόνο σου πριν πέσει το σκοτάδι; Σε έναν κόσμο, όπου Πιστοί και Προδότες κάνουν τα πάντα για να εξοντώσει ο ένας τον άλλο, κανείς δεν είναι αθώος».

Επίσης, ο ΑΝΤ1 σημειώνει: «Το δημοφιλέστερο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου στον κόσμο, έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. “Οι Προδότες”, πρεμιέρα Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 21:00 και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στον ΑΝΤ1».

Πώς παίζονται οι «Προδότες»

Οι «Προδότες» μοιάζουν με το «Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο», που παίζουν οι παρέες. Συγκεκριμένα, σε έναν απομακρυσμένο χώρ, που μπορεί να είναι από μια έπαυλη στην επαρχία, ένα απομονωμένο ξενοδοχείο ή ένα επιβλητικό κάστρο στα σκοτσέζικα δάση, οι 18 ή 20 ή 24 διαγωνιζόμενοι γνωρίζονται μεταξύ τους για ένα απόγευμα και ύστερα, αφού δέσουν τα μάτια τους, οι παρουσιαστές κυκλοφορούν σιωπηλά τριγύρω τους και, χωρίς κανείς άλλος να το ξέρει, διαλέγουν λίγους ανάμεσά τους για να γίνουν «Προδότες».

Στο αμερικανικό format, για παράδειγμα, από τους 20 αρχικούς παίκτες, οι τρεις γίνονται «Προδότες». Όλοι οι υπόλοιποι είναι «Πιστοί». Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια είναι το εξής: Οι «Προδότες» γνωρίζονται μεταξύ τους, γιατί συναντιούνται κάθε βράδυ, κρυφά από όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Οι «Πιστοί» δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι οι «Προδότες», αλλά ο στόχος τους στο παιχνίδι είναι να τους ξετρυπώσουν.

Κάθε απόγευμα, όλοι οι παίκτες κάθονται μαζί σε ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι, συζητούν ανοιχτά μεταξύ τους και στο τέλος της κουβέντας ψηφίζουν εκείνον ή εκείνην που θέλουν να εξορίσουν. Ο παίκτης που παίρνει την πλειοψηφία των ψήφων, αποχωρεί από το παιχνίδι και αποκαλύπτει αμέσως αν ήταν όντως «Προδότης» ή «Πιστός».

Το βράδυ, οι «Προδότες» μαζεύονται και μαζί αποφασίζουν ποιον παίκτη από όσους έχουν απομείνει, θέλουν να «δολοφονήσουν». Κάθε βράδυ, «πεθαίνει» και ένας «Πιστός». Στο τέλος του παιχνιδιού, όσοι επιβιώσουν, μοιράζονται τα χρήματα που έχουν στο μεταξύ συγκεντρωθεί. Αν, όμως, ανάμεσά τους έχει απομείνει κάποιος «Προδότης», τότε τα χρήματα τα παίρνει μόνο εκείνος ή εκείνη. Αυτό σημαίνει πως στο «The Traitors» δεν αρκεί να μείνει κάποιος στο απυρόβλητο μέχρι τέλους, αλλά πρέπει να σιγουρευτεί πως κανείς από όσους στέκονται δίπλα του, δεν είναι «Προδότες» που έχουν καταφέρει ακόμα να κρύβονται.

Πώς μαζεύονται, όμως, τα χρήματα; Στη διάρκεια της κάθε ημέρας, ανάμεσα στο πρωινό (που πάντοτε αποκαλύπτεται στους παίκτες ποιος «δολοφονήθηκε») και στο στρογγυλό τραπέζι, συμβαίνει κάποια δοκιμασία. Οι παίκτες, «Προδότες» και «Πιστοί» μαζί, αγωνίζονται για να πετύχουν κάποιον κοινό σκοπό, καθώς έτσι συγκεντρώνουν λίγα-λίγα τα χρήματα του τελικού βραβείου. Αυτό σημαίνει πως εδώ οι πάντες έχουν το ίδιο ακριβώς κίνητρο και κανείς δεν έχει συμφέρον να σαμποτάρει την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πάνος Καμμένος: Φόρεσε δερμάτινο παντελόνι και χόρεψε το... Hot Stuff
Ζελένσκι: Επιδιώκει «συμμαχία μαχητικών αεροσκαφών» από το Βερολίνο
Chevron Right