Η Σοφία Χατζηπαντέλη αποτελεί παρελθόν για τον Σκάι. Το μοντέλο δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο «My style rocks» κι έτσι, παρότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σεζόν, η συνεργασία της με το κανάλι θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα ανανεωθεί.
Τη θέση της θα πάρει η Ραμόνα Βλαντή, η οποία θα κάτσει στη κριτική επιτροπή στον δεύτερο κύκλο που θα βγει στον αέρα τη νέα χρονιά, μια επιθυμία της πρώην παίκτριας του fashion reality που θα βγει, όπως φαίνεται αληθινή.
Οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν λάβει την απόφασή τους μετά από πολλή σκέψη. Για τη θέση της Σοφία Χατζηπαντέλη βολιδοσκοπήθηκε και ο Λάκης Γαβαλάς, αλλά τελικά κρίθηκε ότι τρεις άνδρες στην κριτική επιτροπή είναι πολλοί από την ώρα που ο Δημήτρης Σκουλός και ο Στέλιος Κουδουνάρης παραμένουν αμετακίνητοι. Όπως αμετακίνητη παραμένει και η Κατερίνα Καραβάτου στο πόστο της, στην παρουσίαση.
Όπως τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου σήμερα στο «Happy Day» η «εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», αναφερόμενη στην περίφημη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντέλη προς την Ραμόνα Βλαντή στο πρόσφατο guest της δεύτερης στο «My style rocks», μια χειρονομία που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά, δεδομένης και της ώρας προβολής της εκπομπής.
Δείτε το σχετικό βίντεο: