Media

Κατερίνα Νάκου: Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι κέρδισα το TV Queen

Η Κατερίνα Νάκου δηλώνει πως έβαλε τα δυνατά της και πίστεψε ότι θα κερδίσει στο TV Queen.

Το TV Queen ολοκληρώθηκε πρόωρα την Κυριακή 16/6 μετά από 1μιση μήνα προβολών και η νικήτρια, Κατερίνα Νάκου, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη. Βρέθηκε στο πάνελ της Ελένης Τσολάκη και μίλησε για την πορεία και τη νίκη της.

Η 27χρονη διατροφολόγος εξήγησε γιατί δήλωσε εξ αρχής συμμετοχή στο ριάλιτι παρουσίασης του Open και πως ένιωσε όταν η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την ανακοίνωση: «Η μεγάλη νικήτρια, η TV Queen που κερδίσει το μεγάλο έπαθλο είναι η Κατερίνα».

Χαρακτηριστικά δήλωσε πως είχε πιστέψει πως θα κερδίσει και είχε πει στον πατέρα της: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Την τελευταία μέρα μίλησα στο τηλέφωνο με τον μπαμπά μου και του είπα, «τα λέμε σε τρεις μήνες που θα κερδίσω» και το πίστεψα.

Δεν χάρηκαν όλες. Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω. Ήθελα να δείξω τη δουλειά μου γιατί απείχα από τον χώρο, ήμουν σε εφημερίδα και ήθελα να μπω πάλι. Θα κρατήσω κάποιες φίλες, Καλομοίρα, Αναστασία. Την Τριανταφυλλιά από μακριά. Δεν ήταν ο στόχος μου ντε και καλά να κερδίσω. Μου άρεσε το δελτίο ειδήσεων μου άρεσε και το τηλεπαιχνίδι όμως.

Προσπάθησα να κερδίσω μια σοβαρότητα, να κρατήσω χαρακτήρα και αυτό θεωρώ ότι βγήκε προς τα έξω», είπε. Ενώ μέσα στα επόμενα σχέδιά της είναι να προχωρήσει σε συζητήσεις για τις προτάσεις που δέχεται.

Το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Διαβουλεύσεις για «συμφωνία πακέτο» στις κορυφαίες θέσεις της Ε.Ε. - Τι συζητούν στο παρασκήνιο
«Καρφιά» Δούκα σε Ανδρουλάκη: Οι απειλές αποδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία
Chevron Right