Media

Tempting Fortune: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη (βίντεο)

Στα ριάλιτι επενδύει ο ΣΚΑΪ αυτή την τηλεοπτική σεζόν και ένα από αυτά είναι το «Tempting Fortune» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην παρουσίαση.

Ακόμη ένα ριάλιτι – πέρα από το «Survivor» – θα εντάξει ο ΣΚΑΪ στην prime time ζώνη του από την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και αυτό δεν είναι άλλο από το «Tempting Fortune», με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (10/9), θα έχει διάρκεια μία ώρα και ένα τέταρτο οπότε θα ολοκληρώνεται στις 22:15. Εν συνεχεία, θα δίνει πάσα στο «Survivor» το οποίο θα έχει διάρκεια δύο ωρών, πέρα από την πρεμιέρα του που θα γίνει τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Το νέο παιχνίδι περιπέτειας που λέγεται «Tempting Fortune»

Όπως επισημαίνει ο ΣΚΑΪ, το «Tempting Fortune» είναι το πιο πρωτοποριακό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας, που υπόσχεται ένα ταξίδι γεμάτο δελεαστικές προκλήσεις. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρουσιάζει ένα σόου που συνδυάζει την περιπέτεια με τη στρατηγική, την αντοχή με την πρόκληση. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να κάνουν ένα απαιτητικό ταξίδι, έχοντας στη διάθεσή τους 300.000 ευρώ.

Έτσι, οι συμμετέχοντες προχωρούν βήμα-βήμα και συναντούν παγίδες και δυσκολίες, που θα τους ωθήσουν στα όριά τους. Κυρίως, όμως, αντιμετωπίζουν ελκυστικούς πειρασμούς, τους οποίους μπορούν να «αγοράσουν» αλλά θα τους… στοιχίσουν ακριβά. Οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν, να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις και να αποφύγουν τη λανθασμένη απόφαση: Θα υποκύψουν στον πειρασμό ή θα αντισταθούν;

https://www.instagram.com/p/C_adXFht4Nh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Με ποια ηλεκτρικά μοντέλα θα κάνει η κινέζικη μάρκα αυτοκινήτων Leapmotor «απόβαση» στην Ελλάδα
Η Atena σαρώνει τη χώρα: Η κακοκαιρία χτυπά και την Αθήνα - Μπαράζ 112, αναμένεται δύσκολο βράδυ
Chevron Right