Media

Μαρία Μπακοδήμου: Παλιά μου έστελναν μηνύματα άνδρες – τώρα μου στέλνουν κορίτσια

Η Μαρία Μπακοδήμου δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών της στο «Γειά σου» για τα γενέθλια του γιου της κι έκανε μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια περήφανη μητέρα δύο γιων, από τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, που τους καμαρώνει να μεγαλώνουν και δεν χορταίνει να μιλάει για αυτούς.

Πρόσφατα μάλιστα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Μαμά-δες» είχε πει ότι της έχει περάσει από το μυαλό το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά.

Το σαββατοκύριακο λοιπόν, ο μεγαλύτερος γιος της είχε γενέθλια και οι συνεργάτες της της ευχήθηκαν να της ζήσει.

«Γιόρταζε το αγόρι μου το μεγάλο, έγινε 23. Σκέφτηκα να γράψω “Χρόνια πολλά γιε μου” και σκέφτηκα που θα έγραφε από κάτω “Ευχαριστώ μάνα”» απάντησε η παρουσιάστρια στις ευχές που δέχτηκε. Κι επισήμανε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

«Είμαι η πιο περιζήτητη πεθερά της Ελλάδας. Παλιά μου έστελναν (μηνύματα) άνδρες, τώρα μου στέλνουν κορίτσια. Και μου λένε “Θέλω όποιον από τους δύο”».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τα Πόθεν Έσχες 2022 των πολιτικών αρχηγών
Νέες διευκρινήσεις Βαρβιτσιώτη για τα 122 ακίνητα στο Πόθεν Έσχες του
Chevron Right