Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μετά από τη μεγάλη επιτυχία του ως Λάμπρος Σεβαστός στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», που άφησε εποχή στη μυθοπλασία, μπαίνει στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών». Πρόκειται να τον δούμε σε έναν ρόλο κλειδί που θα κάνει τη ζωή του Ντίνου πολύ δύσκολη στον επόμενο κύκλο επεισοδίων.
Το καστ των ηθοποιών της σειράς ενισχύεται καθώς, αν το κανάλι θελήσει, υπάρχουν πολλές εξελίξεις για τους τηλεθεατές που την έχουν αγκαλιάσει. Μην ξεχνάμε πως στη γειτονική Ιταλία, από την οποία προέρχεται η ελληνική εκδοχή του «Παράδεισου των Κυριών», τα επεισόδια βρίσκονται στον 7ο κύκλο. Κάτι που σημαίνει πως σημειώνει μεγάλη επιτυχία σαν σαπουνόπερα εποχής.
Έτσι έναν χρόνο μετά από το λυτρωτικό φινάλε των «Άγριων Μελισσών», ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιστρέφει στη μυθοπλασία με έναν ρόλο αντίθετο από αυτόν του δάσκαλου του Διαφανίου. Αυτή τη φορά είναι πλούσιος επιχειρηματίας και ανοίγει πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ανταγωνιστής του Ντίνου. Όσοι μπορείτε να θυμηθείτε, ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε την κόντρα: ΜΙΝΙΟΝ – ΑΦΟΙ Λαμπρόπουλοι.
Νέος μεγάλος πρωταγωνιστής λοιπόν, ο οποίος κουβαλά ένα πολύ ενδιαφέρον παρελθόν και πρόκειται να ανατρέψει πολλά πράγματα στον «Παράδεισο των Κυριών» του Alpha. Η νέα σεζόν της σειράς αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και να φέρει πολλές εξελίξεις για τη Μιράντα, τον Ντίνο και την Αμαλία φυσικά.
Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Παράδεισου:
Η κίνηση του Δημητράκη εναντίον της Γεωργίας, θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Η Γεωργία σε πολύ δύσκολη θέση προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση όσο καλύτερα γίνεται για εκείνη και το μωρό της. Όλοι στέκονται στο πλευρό της. Η συμπάθεια όμως που δείχνει η Γεωργία στον Πάρη δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην Αμαλία και στην Μιράντα. Ο Δημοσθένης προβληματισμένος με την εξαφάνιση του φακέλου της υπόθεσης Βλαστού, ζητάει βοήθεια από τον Σωτήρη… Η Βικτώρια πηγαίνοντας στον Παράδεισο να πει ένα ευχάριστο νέο στην Αμαλία συναντά την Μιράντα, η οποία μπαίνει σε δίλημμα για το αν πρέπει να την αντιμετωπίσει, ή όχι.