Media

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Στη Κύπρο για τη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μετά από τον χωρισμό της με τον Κώστα Πηλαδάκη, είναι έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της.

Ποιος είπε ότι οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν; Η αλήθεια είναι διαφορετική, όπως αποδεικνύει η περίπτωση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, η οποία, μετά από τον χωρισμό της με την επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, άνοιξε τα φτερά της επαγγελματικά και βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κύπρο.

Η πολυτάλαντη Ναυσικά που απασχόλησε τα προηγούμενα χρόνια τη επικαιρότητα με τον γάμο της με τον επιχειρηματία που όλο αναβάλλονταν, θα συμμετέχει στη «Γη της ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου, μια σειρά που γυρίζεται κυρίως στην Κύπρο.

Για εκείνους που θα απορήσουν, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι ηθοποιός και έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε πολλές παραστάσεις με τον θίασο του Μάρκου Σεφερλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη που είχε το σχετικό ρεπορτάζ σήμερα στο «Πρωινό Σουσού, η Ναυσικά θα εισβάλει στη σειρά την επόμενη σεζόν σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατά την αναχώρησή της για την Κύπρου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο Αλαφούζος θέλει να γίνει πρόεδρος της Super League – Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: «Παράθυρο» μείωσης των τιμών
Chevron Right