Media

Ευγενία Δημητροπούλου: Η δίκη της 17Ν, το θέατρο και η οικογένεια

Η Ευγενία Δημητροπούλου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλάει για την δίκη της 17 Νοέμβρη, την πορεία στο θέατρο και την δημιουργία οικογένειας.

Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για την δίκη της 17 Νοέμβρη, το θέατρο και την προοπτική οικογένειας.

Η γνωστή ηθοποιός είπε πως είχε περάσει στη Νομική και ότι είχε παρακολουθήσει την δίκη της 17 Νοέμβρη.

«Το σίγουρο είναι ότι η Νομική θέλει μεγάλη αφοσίωση. Έχω βρεθεί σαν δίκη. Παρακολούθησα και ποινικές δίκες. Και στη δίκη της 17 Νοέμβρη πηγαίναμε με κάποιες συμφοιτήτριές μου. Τότε ήμουν στη σχολή. Αισθανόσουν περίεργα που βρισκόσουν σε αυτόν τον χώρο και σε όλες τις διαδικασίες. Δεν ερχόσουν σε επαφή εννοείται με τους ανθρώπους που δικαζόντουσαν. Ήσουν από απόσταση. Γενικά το δικαστήριο θεωρώ πως είναι ένας φορτισμένος χώρος γιατί υπάρχουν άνθρωποι με αντικρουόμενα συμφέροντα», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, για το πως η επαγγελματική της καριέρα, μπορεί να επηρεάσει την προοπτική να δημιουργήσει οικογένεια, τόνισε ότι «δεν ξέρω αν θα έμενα εκτός 2-3 χρόνια. Είναι κάτι που σέβομαι, θαυμάζω τόσο πολύ, όταν κάποιος γίνεται γονιός και το θεωρώ κάτι ιερό. Αλήθεια σας θαυμάζω όλους εσάς που έχετε γίνει γονείς και δεν ξέρω πώς θα νιώσω εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να σου πω ότι θέλω να μείνω εκτός και να έχω προσωπικό χρόνο με το πλασματάκι αυτό, μπορεί να σου πω ότι πνίγομαι και θέλω να έχω κάποια δραστηριότητα, για να είμαι εγώ καλά και να είναι και το παιδί καλά, οπότε…».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γεννηματά για Χρυσή Αυγή: Ιστορική απόφαση, νίκη της Δημοκρατίας
Επιβάτης χαστούκισε αεροσυνοδό όταν της ζήτησε να φορέσει σωστά τη μάσκα της
Chevron Right