Media

Αιχμές Καραβάτου μέσω Τσαλίκη: «Ξαφνικά, ακούς ότι κάποιος άλλος θα σου πάρει τη δουλειά»

Σε σίριαλ εξελίσσεται η κόντρα Τσαλίκη – ΣΚΑΪ μετά το ναυάγιο της συνεργασίας για το Big Brother. Οι νέες δηλώσεις του τραγουδιστή και η τοποθέτηση της Κατερίνας Καραβάτου.

Η διαμάχη του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Τσαλίκη αποτελεί εδώ και λίγες ώρες το πρώτο θέμα για τα τηλεοπτικά θέματα καθώς ενώ όπως αρχικά φαίνεται οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια για την παρουσίαση του Big Brother τελικά υπήρξε ναυάγιο και πλέον θα λύσουν τις διαφορές του στα δικαστήρια. 

Το χρονικό της ρήξης

Όλα ξεκίνησαν στις 7 Ιουνίου όταν ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφοντας από περιοδεία στην Αυστραλία έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο αποκαλύπτοντας ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Στις 12 Ιουνίου ο Γιώργος Τσαλίκης και αφού ο ΣΚΑΪ έχει διαρρεύσει την δυσαρέσκειά του στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ο τραγουδιστής επανήλθε με νέες δηλώσεις λέγοντας πως εκείνος τιμάει τις συμφωνίες που κάνει. 

Ωστόσο, χθες Τετάρτη ο ΣΚΑΪ πέρασε στην αντεπίθεση και καταγγέλλει το συμβόλαιο με τον Γιώργο Τσαλίκη λόγω εχεμύθειας.  Το πρωί της Πέμπτης ο τραγουδιστής κι αντιδήμαρχος Περιστερίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά από αυτή την εκδήλωση , όπου τόνισε πως η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό: «Είμαι μια χαρά. Ήταν μια μεγάλη μέρα, όπως λένε και στο χωριό μου. Πέρα από τα τηλεοπτικά δίνουμε και Πανελλήνιες. Ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και χτύπαγε το τηλέφωνο ασταμάτητα».

«Έκανα μια ανάρτηση που ήμουν αληθινός. Αυτό που έγραψα στο post είναι αυτό που θέλω να κρατήσετε. Όταν μιλάω πάντα υπάρχει λόγος και πάντα λέω την αλήθεια. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί ποτέ αυθόρμητα, με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συνετός. Όταν μιλάω πάντα είμαι προσεκτικός. Έχει πάρει την νομική οδό. Θα πρέπει να είμαι φειδωλός και προσεκτικός. Τις επόμενες μέρες θα τα μάθετε όλα. Θα δικαιωθώ», συμπλήρωσε.

Η τοποθέτηση Καραβάτου και οι αιχμές

Το θέμα πάντως άγγιξε την Κατερίνα Καραβάτου που πήρε θέση με σαφείς αιχμές και πολλούς αποδέκτες.

«Επειδή εγώ έχω υπάρξει σε παρόμοια θέση, παλιότερα στη ζωή μου, θέλω να σας πω ότι αυτή η ψυχραιμία, το χαμόγελο, είναι και μια προσπάθεια να μπορέσεις να μην πάθεις κάποια έκρηξη -ενδεχομένως- μπροστά στις κάμερες. Γιατί, ναι, πηγαίνεις σε νομική οδό, ναι υπάρχουν και από τις δύο πλευρές δικηγόροι που θα εμπλακούν και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει αυτή η εσωτερική πάλη.

Η δική μου γνώμη είναι η εξής. Οι δύο πλευρές θα πράξουν τα δέοντα. Γενικότερα… και όχι γι’ αυτήν την υπόθεση, αφού μιλάμε για μια δικαστική διαμάχη γενικά και όχι για τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΪ, να σας πω ότι… Μια επιχείρηση έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές της, τις αλλαγές της. Αυτό είναι πάρα πολύ θεμιτό. Μια επιχείρηση που είναι υποχρεωμένη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της όπως τα θεωρεί, φυσικά και θα το κάνει.

Νομίζω είναι ωραίο να υπερασπιστεί και τη δουλειά ή το όνομα κάποιου ανθρώπου, τα χρόνια εργασίας του ανθρώπου αυτού, ότι φέρει πίσω του, την οικογένειά του, την ανάγκη του για δουλειά. Είναι και αυτά επίσης πάρα πολύ ωραία να τα σέβεται μια επιχείρηση και νομίζω ότι με έναν ωραίο διάλογο πρέπει να αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις. Να μην το πάμε μόνο τηλεοπτικά, να το πάμε και αλλού», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και συνέχισε όλο νόημα:

«Ας πούμε ότι δουλεύεις σε έναν φούρνο. Σηκώνεσαι αχάραγο, δουλεύεις πάρα πολύ σκληρά, είσαι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, φέρνεις τα αποτελέσματά σου, όλα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά ακούς από κάπου ότι θα σου πάρει κάποιος άλλος τη δουλειά. Ή ότι έρχεται κάποιος άλλος, ο οποίο εσύ: «Αλήθεια; Δεν ήξερα, δεν με είχαν ειδοποιήσει γι’ αυτό το πράγμα». Είτε στο λέει κάποιος φανερά ή κρυφά ή το βλέπεις κάπου γραμμένο.

Όλο αυτό το πράγμα δεν είναι δυνατόν να μην δημιουργήσει αυτή την πολύ μεγάλη απογοήτευση ή τη θλίψη ή σε ορισμένες περιπτώσεις έναν μεγάλο θυμό. Γι’ αυτό νομίζω, ότι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να συμβαίνει σε αυτές τις υποχρεώσεις, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και οι δύο πλευρές, είναι αποκλειστικά και μόνο η αλήθεια και η ειλικρίνεια. Θέλουμε να κάνουμε αυτό είναι αυτή η απόφασή μας. Δεν θέλεις να κάνεις αυτό, είναι η απόφασή σου. Αλλά, να υπάρχει μια ειλικρίνεια, μια αλήθεια, μία καθαρότητα στις κουβέντες και νομίζω ότι μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αυτός είναι και ο μόνος δρόμος.

Ας δεχτούμε ο ένας τον άλλον, ας σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ας προχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, με αλήθεια και χαρά, ο καθένας σε όποια δουλειά και να κάνει με το κεφάλι του ψηλά και χαρούμενος. Για να μπορεί να ξυπνάει το πρωί και να κάνει αυτό που θέλει όσο καλύτερα γίνεται».

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Λουράντος: Οι πολίτες μας έχουν αλλάξει τα πετρέλαια με τα self test και το AstraZeneca
Νέα καταγγελία για το AstraZeneca: Σε κώμα 42χρονος με σκλήρυνση κατά πλάκας
Chevron Right