Media

Survivor All Star: Τα σχόλια στο πηγαδάκι στους Διάσημους για Βασάλο και οι «μπούρδες»

Στην παραλία της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star συζητήθηκε έντονα το γεγονός πως άρχισε να ψηφίζεται και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Ελένη Χαμπέρη ξεκίνησαν κουβέντα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος έχει καταφέρει να περάσουν 10 εβδομάδες και να μην έχει βγει στον τάκο του Survivor All Star. Στο χθεσινό συμβούλιο όμως είδε τρεις ψήφους με το όνομά του, πράγμα που τον προβλημάτισε.

Αυτό αντιλήφθηκαν οι δύο παίκτριες της κόκκινης ομάδας και το σχολίασαν ανάλογα στην κουβέντα που είχαν στην παραλία τους.

Αρχικά η Ελένη Χαμπέρη είπε πως ο Βασάλος προβληματίστηκε φανερά για τις ψήφους που πήρε: «Ενώ σε κάθε συμβούλιο έλεγε δεν με ενδιαφέρει να ψηφιστώ κι εγώ φταίω που δεν με ψηφίζει η ομάδα μου; Χθες που πήρε τρεις ψήφους, έδειξε να ενοχλήθηκε και να τον πείραξε και μόνος του είπε ότι πρώτη φορά βλέπει το όνομά του γραμμένο σε χαρτί γιατί στο δικό του παιχνίδι δεν τον είχαν ψηφίσει ποτέ. Ήταν κάτι που δεν το περίμενε».

Ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή συμπλήρωσε ότι: «Νόμιζε ο Βασάλος ότι δεν θα ψηφιστεί ποτέ και θα είναι στο απυρόβλητο κι ότι κανένας δεν μπορεί να τον αγγίξει. Τελικά, πήρε τρεις ψήφους και γύρισε στην Τζο και της είπε ότι λέει μπούρδες για τους λόγους που δεν ψηφίζεται», για τον διάλογο που είχαν στο συμβούλιο οι δύο παίκτες της ομάδας των Μαχητών.

Όσα είπαν οι παίκτριες της κόκκινης ομάδας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πέθανε ο Ντικ Φόσμπερι - Ο αθλητής που άλλαξε για πάντα το άλμα εις ύψος
Ιωάννινα: Συνελήφθη 50χρονος που ξυλοκόπησε την έγκυο κόρη του
Chevron Right