Media

Οι Onirama απόψε «Στο σπίτι με το Mega»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» για την σημερινή εμφάνιση του γκρουπ από τη συχνότητα του καναλιού.

Οι Onirama μας προσκαλούν σε ένα διαφορετικό πάρτι εξ αποστάσεως, προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, μέσα από την συχνότητα του Mega. Το γκρουπ που κλείνει είκοσι χρόνια ζωής θα παρουσιάσει από τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μια επιλογή τραγουδιών από το σύνολο της δισκογραφίας τους, διασκευές αγαπημένων κομματιών αλλά και απρόσμενα ντουέτα με τους καλεσμένους τους, Έλενα Παπαρίζου, Γιάννη Ζουγανέλη και Μάνο Πυροβολάκη.

Όπως είπε και ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», το «πάρτι» είναι μια καλή ευκαιρία για το γκρουπ να ανατρέξει στις καλύτερες στιγμές της τελευταίας εικοσαετίας αλλά και να δοκιμαστεί σε πιο παραδοσιακούς μουσικούς δρόμους και σε ήχους που δεν τους είχαμε συνηθίσει.

Το σημερινό «Στο σπίτι με το Mega» με τους Onirama αρχίζει στις 23:30.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τσιάρας: Στο τραπέζι η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων
Γερμανία: Διαθέσιμο στις αρχές του 2021 εμβόλιο για τον κορονοϊό
Chevron Right