Άλλο ένα εντυπωσιακό live του J2US με πολλή ζωντάνια και μουσική έφερε τη διασκέδαση στους τηλεοπτικούς δέκτες το Σάββατο 3/6.
Οι κριτές του J2US, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή σχολίασαν και βαθμολόγησαν όλες τις εμφανίσεις των ζευγαριών, τα οποία έχουν κάνει σημαντικά βήματα στις ερμηνείες τους.
Τα act των διαγωνιζόμενων ζευγαριών:
Ναταλία Αργυράκη – Γιώργος Βογιατζάκης: «Ένα σου λέω»
Γιώργος Κοψιδάς – Στεφανία Ρίζου: «Rock & Roll Queen»
Ιάσονας Παπαματθαίου – Ηρώ: «Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ (Bukovina)»
Γιάννης Παπαμιχαήλ – Ειρήνη Μερκούρη: «Baby Come to Me»
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη επέστρεψαν στη σκηνή του J2US μετά από μια εβδομάδα απουσίας, με τη συνοδεία σαξόφωνου.
Λουίζα Πυριόχου – Καλομοίρα : «Fame»
Η Καλομοίρα έκανε εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή του J2US και στο εξής θα συνοδεύει την Λουίζα Πυριόχου σαν coach, Ο Biased Beast αποχώρησε από το show λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του στο πλευρό της Πάολας στη Θεσσαλονίκη.
Άρης Σοϊλέδης – Μαριάντα Πιερίδη: «Ασυμφωνία χαρακτήρων»
Παντελής Τουτουντζής – Κατερίνα Στανίση: «Γέλα κυρία Μου»
Φελίσια Τσαλαπάτη – Τριαντάφυλλος: «Ο Λευτέρης»
Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει αποχώρηση από το 13ο live του J2US , αλλά θα υπάρξει διπλή στο 14ο: «Δεν έχουμε αποχώρηση σήμερα, την άλλη εβδομάδα δύο ζευγάρια»
Η ανακοίνωση για την αποχώρηση: