Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τον βρίσκουμε πλέον καθημερινά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Μετά από χρόνια δίπλα στην Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής έκανε το μεγάλο βήμα να μετακομίσει στο Mega, μια επιλογή που, όπως φαίνεται, στέφθηκε από επιτυχία.
Μιλώντας σήμερα στο «Mega Καλημέρα», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξήγησε τους λόγους που άφησε το «Πρωινό». «Παραήμουν άνετα. Δεν εξελισσόμουν. Θέλησα να πάμε παρακάτω. Και να βρω μέσα μου το κουράγιο να ανανεωθώ και να ανασυγκροτηθώ και να μην επαναπαυθώ στο γνώριμο και να δω τι ψάρια πιάνω. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, δεν ξέρω αν θα δικαιωθώ αλλά έπρεπε να προχωρήσω παρακάτω. Έπρεπε να δω ποιο είναι το επόμενο στάδιο» είπε, ο παρουσιαστής, ο οποίος είναι οπαδός της θεωρίας του «Que Sera, Sera».
«Εγώ λέω ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει ακόμα και αν προσπαθήσεις να το αποφύγεις. Πήγα υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε μία εταιρεία, μετά στο Mad, έτσι ξεκίνησα. Κι εκεί με απέλυσαν γιατί έκανα συνέχεια καραγκιοζιλίκια.
»Από το άγχος μου και από το πόσο έβλεπα να μην τα καταφέρνω τράκαρα, με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι, είχα χτυπήσει σε μια κολώνα της ΔΕΗ. Δόξα τω Θεώ που δεν χτύπησα και κάναν άνθρωπο γιατί το αυτοκίνητο πήγαινε ακυβέρνητο. Εκεί στον Άγιο Φανούριο που είναι και προστάτης μου, εκεί μπροστά, έπεσε μια ολόκληρη κολώνα της ΔΕΗ. Τότε είπα ότι φτάνει» αποκάλυψε.
Όμως, δεν ήταν μόνο τα επαγγελματικά που ταλαιπώρησαν τον παρουσιαστή τα προηγούμενα χρόνια. Το 2019 ειδικά αποδείχθηκε για εκείνον Γολγοθάς αφού έχασε τους γονείς του και χώρισε με την Ιλένια Ουίλιαμς με την οποία ήταν ζευγάρι 5 ολόκληρα χρόνια.
«Το δύσκολο είναι υποκειμενικό. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αντικειμενικά είναι δύσκολα. Ο χαμός των γονιών μου το ’19 μέσα σε έξι μήνες, ο ένας μετά τον άλλον. Αν κάποιος χάσει τη δουλειά του, αν χωρίσει, κάποιος μπορεί να το δει ως δύσκολο, κάποιος άλλος μπορεί να το δει ως ευκαιρία να εκτιμήσει κάποια πράγματα. Κυρίως αυτά τα πράγματα που μένουν.
»Αυτό που ξέρω είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια τα έχω αλλάξει όλα στη ζωή μου. Το χρησιμοποίησα ως αφετηρία.
»Για τους γονείς μου είναι ένα δωμάτιο που δεν έχω μπει ακόμα. Δεν έχω κοιτάξει στα μάτια αυτό που συνέβη τότε. Μου λείπουν πολύ. Και πρακτικά μου λείπουν γιατί ήταν πάντα δίπλα μου.
»Δεν το λέω με την έννοια της κλάψας. Ειδικά η μάνα μου θα χαιρόταν πολύ να με έβλεπε με την Ελένη».
Τέλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τα όνειρά του στην προσωπική του ζωή. «Δεν είναι στη φύση μου να είμαι μόνος μου. Μου αρέσει η συντροφικότητα. Πάντα ήμουν άνθρωπος που απολάμβανα μέσω των άλλων. Αν με ρωτάς θα ήθελα να έχω ένα παιδί, να κάνω οικογένεια, αλλά, αν δεν βγει, δεν θα πιέσω ούτε εμένα ούτε τον άλλον άνθρωπο».
Δείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο «Mega καλημέρα»: