Media

Survivor 2024 – 1η υποψήφια: Έστειλαν για αποχώρηση την Έλενα Αμανατίδου

Όλες οι εξελίξεις στο συμβούλιο του Survivor 2024 – Ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα

Το πρώτο επεισόδιο της 8ης εβδομάδας του Survivor 2024 ήταν υπερπαραγωγή. Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν αρχικά τον αγώνα για την 1η ασυλία, όπου οι μπλε πήραν το προβάδισμα στις νίκες με 10-7.

Οι τέσσερις νέοι παίκτες που έκαναν την είσοδό τους στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ ενίσχυσαν τις δύο ομάδες που έχουν απώλειες από τις αποχωρήσεις και τους τελευταίους τραυματισμούς. Ενώ ακολούθησε ένας πρωτότυπος αγώνας ποδοβόλλεϋ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος εξέπληξε τους πάντες φέρνοντας στον στίβο τον Ronaldinho.

Οι δυο τους αναμετρήθηκαν με τον Σάββα Γκέντσογλου και τον Γιώργο Γκιουλέκα, νικώντας τους με 3-0, ενώ στη συνέχεια οι ομάδες έφαγαν μαζί πριν επιστρέψουν στα καταλύματά τους.

Η χαλάρωση όμως πέρασε για τους κόκκινους γρήγορα, όταν έπρεπε να αποφασίσουν ποιον θα ρίξουν πρώτο στον τάκο. Ο Αλέξης Παππάς έχει ρίξει πριν από μέρες την ιδέα να κινηθούν στο γυναικείο κομμάτι της ομάδας.

Στο συμβούλιο τα σχόλια της μπλε ομάδας ανέλαβε αρχικά ο Σταμάτης, ο οποίος δήλωσε πως οι κόκκινοι θα πρέπει να ψηφίσουν γυναίκα. Ο Τζέιμς έγινε πιο συγκεκριμένος και είπε πως θα πρέπει να ψηφίσουν τη Μαρία Αντωνά.

Κόντρα δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Ασημίνα, τον Τζέιμς και στη συνέχεια τον Φάνη που υποστήριξαν πως δείχνει αρχηγικές τάσεις στην κόκκινη ομάδα. Με την παίκτρια των Διασήμων να λέει πως δεν δέχεται τα «περαστικά» από τον Τζέιμς Καφετζή.

Δείτε το βίντεο:

Η απάντηση της Ασημίνας:

Η ψηφοφορία των κόκκινων κινήθηκε τελικά στο γυναικείο μέρος ανάμεσα στην Έλενα Αμανατίδου και τη Μαρία Αντωνά.  Τελικά η Έλενα Αμανατίδου να είναι η 1η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024. 

Η Έλενα Αμανατίδου είναι η 1η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Survivor 2024 - έπαθλο: Πήγε περίπατο το ταξίδι στο Μαϊάμι με 3-0
«Σφήνα» Λοβέρδου σε Ανδρουλάκη
Chevron Right