Media

Με βραδινή εκπομπή στην ΕΡΤ η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Επιστρέφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου με βραδινή εκπομπή από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Μόλις οκτώ ημέρες από το επίσημο αντίο της κ. Ακριβοπούλου στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ, η ανακοίνωση αναφέρει πως η γνωστή δημοσιογράφος – παρουσιάστρια επιστρέφει με την «Δεύτερη Ματιά» της, ωστόσο σε διαφορετική ώρα και πιο συγκεκριμένα δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Η Κατερίνα Aκριβοπούλου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, έχει αναλάβει τον ρόλο τόσο της παρουσίασης της εκπομπής, όσο και αυτόν της αρχισυνταξίας, ενώ την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Νίκος Σούλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Κατερίνα Ακριβοπούλου.

«Από τη Δευτέρα η «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου «χτυπά» τα μεσάνυχτα. Αμέσως μετά το δελτίο των 12 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή αποκαλύπτει το παρασκήνιο των μεγάλων γεγονότων της ημέρας, αναλύει με διεισδυτικότητα τις διαστάσεις τους και φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων.

Aπό Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, ένα διαφορετικό βραδινό talk show, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Νίκου Σούλη.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ισόβια σε νοσοκόμα -δολοφόνο στην Ιταλία
Τι απαντά το υπουργείο Παιδείας στην κριτική της Νίκης Κεραμέως
Chevron Right