Media

Καίτη Φίνου: Φέτος έγιναν 40 σίριαλ, δεν υπήρχε ρόλος για μένα;

Η Καίτη Φίνου μιλά με παράπονο για την όρεξη και την ανάγκη που έχει να δουλέψει ξανά, αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση.

Η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε το παράπονο που έχει καθώς δεν της έχει γίνει καμία πρόταση για δουλειά στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός έχει τονίσει κατά καιρούς πως δεν έχει τηλεοπτικές προτάσεις για καμία από τις νέες σειρές στην ιδιωτική ή στη δημόσια τηλεόραση. Όπως είπε στη Ρενέ Σαραντινού και την εφημερίδα On Time: «Φέτος έγιναν 40 σίριαλ στην τηλεόραση… δεν υπήρχε ένας ρόλος για μένα; Ο γνωστός του γνωστού, οι ίδιοι και οι ίδιοι, το λέει και ο απλός κόσμος.
Κουραστήκαμε να τους βλέπουμε, είδαμε και τα ποσοστά τηλεθέασης που κάνουν, έχουν ξεφύγει πλέον τα πράγματα, μας είπαν ότι είμαστε για ψυχίατρο.

Βλέπουμε σήριαλ που δεν πρέπει να βρίσκονται στην τηλεόραση, που κάνουν τηλεθεάσεις κάτω του προβλεπόμενου, κι όμως αυτούς τους ανθρώπους θα τους πάρουν – κι αυτό γίνεται κάποια χρόνια – τους ίδιους, βάζοντάς τους σε κάτι άλλο.

Πήρα πάρα πολλά τηλέφωνα να πω ότι υπάρχω κι εγώ, αν υπάρχει κάποιος ρόλος. Κάλεσα τους πιο γνωστούς. «Βέβαια, ευχαρίστως», «θα σας έχουμε υπόψη μας, ναι». Ένας σκηνοθέτης πολύ επιτυχημένης σειράς, που του έστειλα μήνυμα στο Facebook, μου είπε: ευχαριστώ. Άλλοι δεν απάντησαν καθόλου.

Μετά με κάλεσαν σε παιχνίδι τηλεοπτικό, τύπου ριάλιτι, και είπα να πω το ναι, κι ας γίνω ρεζίλι, γιατί ήταν αρκετά τα λεφτά. Σ’ ένα από αυτά – γιατί είχα και παλαιότερα προτάσεις – υπέγραψα και συμβόλαιο εχεμύθειας με πάρα πολύ γνωστή εταιρεία παραγωγής. Το έχω φωτογραφήσει στο κινητό μου εδώ και έναν χρόνο.

Είχαμε κλείσει τα πάντα. Δευτέρα υπέγραψα και Παρασκευή είχαμε γυρίσματα… αλλά δεν προχώρησε. Δεν το κυνήγησα, δεν κάνω τέτοιες κινήσεις. Και το συμβόλαιο εχεμύθειας, που είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, δεν ήταν αστεία υπόθεση. Αφού έλεγα: και τρεις βδομάδες να με κρατήσουν, είναι μια χαρά. Είχα βάλει στο μυαλό μου διάφορα», είπε η Καίτη Φίνου για τη συνεργασία που τελικά δεν έγινε ποτέ.

Η Καίτη Φίνου είναι αρκετά ενεργή στα social media:

https://www.instagram.com/reel/C0T-2JICABT/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Παρθενόπη Μπουζούρη: Στη Μάγισσα δεν είχα ιδέα τι θα ακολουθούσε με την Πολυξένη
Θεσσαλονίκη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 50χρονη που σκότωσαν τα σκυλιά
Chevron Right