Για όσους δεν παρακολούθησαν τα τεκταινόμενα στην πρωινή ζώνη χθες Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, το θέμα που απασχόλησε πλείστες όσες εκπομπές ήταν οι μετρήσεις τηλεθέασης και πόσο αξιόπιστες είναι.
Σχολιάζοντας το ρεπορτάζ του Νίκου Μάνεση, η Φαίη Σκορδά επισήμανε με χιούμορ ότι, αν είναι τόσο εύκολο να εντοπίσει κανείς τους κατόχους των μηχανημάτων μέτρησης τηλεθέασης της Nielsen, τότε θα αρχίσει να χτυπάει πόρτες και να κερνάει γλυκά για να ανεβάσει το ποσοστό της.
Όμως, όπως αποδείχθηκε, το κοινό ανταποκρίθηκε χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει η παρουσιάστρια στα μεγάλα μέσα. Οι μετρήσεις τηλεθέασης της χθεσινής ημέρας έδειξαν «εκτόξευση» των ποσοστών του «Fay’s Time» και δη στο δυναμικό κοινό όπου έπιασε ποσοστό άνω του 16% με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πρώτη θέση με σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με τις ανταγωνιστικές εκπομπές.
Έτσι, η Φαίη Σκορδά έκανε σήμερα θριαμβευτική είσοδο στο πλατό, με μια πιατέλα γεμάτη μελομακάρονα και κουραμπιέδες για να κεράσει τους συνεργάτες της.
«Μελομακάρονα θέλετε; Κουραμπιέδες θέλετε; Θα σας κεράσω. Μη σας πω ότι θα κάτσω στην κουζίνα ολημερίς και ολοβραδύς, θα φτιάχνω γλυκά για να έρθω να σας κεράσω, να σας ταΐσω στο στόμα γλυκάκια, έτσι θα σας τα δώσω. Άμα είναι έτσι, δεν θα κάνω τίποτα άλλο», είπε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στους ομοτράπεζούς της και βέβαια το τηλεοπτικό κοινό.
«Για κάθε μία μονάδα έχεις κι έναν κουραμπιέ;» αναρωτήθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
«Δεν είπα χθες να πάω να τους κεράσω; Pastry chef θα γίνω, ζαχαροπλαστείο θα ανοίξω» απάντησε η παρουσιάστρια.
«Να πούμε ότι έχει γίνει λάθος, έστειλαν τα νούμερα του τριημέρου» άρχισε τρολάρισμα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Δείτε το σχετικό βίντεο: