Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής της Μαρία Τζομπανάκη στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται». Καλλιόπη του «Σασμού» βρέθηκε αντιμέτωπη με τις επίμονες ερωτήσεις της παρουσιάστριας και των συνεργατών της για τις εξελίξεις στη σειρά και όχι μόνο.
Ανάμεσα στα «καυτά» ερωτήματα που απασχόλησαν την εκπομπή ήταν και το κατά πόσο ο Νικηφόρος είναι τελικά εγγόνι της Καλλιόπης.
«Δεν ξέρω. Θα το μάθουμε -θα το μάθουν οι τηλεθεατές δηλαδή- κάποτε αλλά πότε δεν ξέρω» ήταν η απάντηση της ηθοποιού, η οποία άδραξε την ευκαιρία από την ερώτηση της παρουσιάστριας για να απαντήσει στα δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνισή τους ίντερνετ το τελευταίο διάστημα.
«Μεγάλη ευκαιρία για να σας πω ότι κυκλοφορεί τελευταία μια είδηση και μου το λένε και μου το ξανά λένε. Εγώ δεν το ‘χω ψάξει στο ίντερνετ. Μου λένε ότι κυκλοφορεί ότι η νύφη μου στην πραγματική ζωή, η Γεωργία μας, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί. Μακάρι να ήταν. Δεν είναι. Μακάρι να κάνουν κι άλλα παιδιά. Έχουν μπερδευτεί κάπως οι συνάδελφοι με τον “Σασμό”. Η Γεωργία μας δεν είναι έγκυος» αποκάλυψε η ηθοποιός.
Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού υπέβαλε τη Μαρία Τζομπανάκη σε ένα κουίζ για να δει τι θυμάται από τις προηγούμενες τηλεοπτικές επιτυχίες της, ανάμεσά τους και την σειρά του ΑΝΤ1 «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».
«Δεν την έχω δει τη σειρά! Γιατί εκείνη την περίοδο πέθανε η μαμά μου και υπέφερα πάρα πολύ. Και δεν μπορώ ακόμα να την δω.
Δεν ξέρω και τώρα την κοίταζα… Δεν την έχω δει. Την βλέπω σαν να είναι η πρώτη φορά», παραδέχθηκε η Μαρία Τζομπανάκη για την σειρά που χάλασε κόσμο και βρίσκεται μέχρι σήμερα στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών.
Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Μαρίας Τζομπανάκη στη Ναταλία Γερμανού: