Media

Μαρία Κίτσου: Η τηλεοπτική επιστροφή της Λενιώς από τις «Άγριες Μέλισσες» – που θα τη δούμε

Η Μαρία Κίτσου είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην τηλεόραση και έχει ήδη δώσει τα χέρια με γνωστή εταιρία παραγωγής και κανάλι.

Πριν από ένα δεκαήμερο περίπου η Μαρία Κίτσου, η Λενιώ από τις «Άγριες Μέλισσες» κάθισε απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της στο Mega, μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη, λίγο πριν ξεκινήσουν για να οργώσουν την Ελλάδα με την «Μήδεια» του Ευριπίδη. Τότε, η ηθοποιός είχε μιλήσει και για τους λόγους της προσωρινής «αυτοεξορίας» της από την τηλεόραση. «Επειδή η Λενιώ ήταν ένας πολύ έντονος ρόλος, πολύ εμβληματικός, ήθελα λίγο να ξεχαστεί. Να πάμε σε καινούργια πράγματα. Σε καινούργιες προκλήσεις», είπε η Μαρία Κίτσου.

Ενάμισι χρόνο μετά από το φινάλε των «Άγριων Μελισσών» (προβάλλονται σε επανάληψη στο TV Μακεδονία), η Μαρία Κίτσου ετοιμάζει με προσεκτικές κινήσεις την επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το «Breakfast @ Star», η ηθοποιός έχει δώσει τα χέρια για να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha μετά τα Χριστούγεννα. Η σειρά, για την οποία δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες, θα είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παραγωγής της J.K. Productions, της εταιρίας που υπέγραψε τις «Άγριες Μέλισσες» και τον «Σασμό».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακούστε τι είπε η Μαρία Κίτσου στην Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες ημέρες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Aντιπρόεδρος Αρείου Πάγου διερευνάται πειθαρχικά για καθυστέρηση σε υποθέσεις που χειριζόταν
Ο Μητσοτάκης έκανε... triage βουλευτών και με καθυστέρηση 24 ωρών έδιωξε τον Πνευματικό
Chevron Right