Το «J2US» ήταν αγαπημένη συνήθεια μιας μερίδας τηλεθεατών που το παρακολουθούσαν ευλαβικά τα σαββατόβραδα. Όμως, το μέλλον του show, που έκανε πρεμιέρα το 2010 στο Mega για να καταλήξει στον Alpha μετά από σύντομη στάση στο Open, είναι αυτή τη στιγμή αβέβαιο.
Σύμφωνα με όσα είπε σήμερα στο «Fay’s Time» ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κατσαρίδης, τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι τέσσερα.
Το πρώτο προβλέπει ότι το show θα κάνει πρεμιέρα προς το τέλος του Φλεβάρη στον Alpha. Αυτό, αν και διακινούνταν ως πληροφορία εδώ και καιρό, είναι απίθανο να συμβεί. Η διοίκηση του καναλιού θέλει να μεσολαβήσει ένα εύλογο διάστημα ανάμεσα στο τέλος του «Fame Story» και την έναρξη του «J2US» μια και πρόκειται για δύο projects με πολλά κοινά στοιχεία και τον ίδιο παρουσιαστή.
Το δεύτερο σενάριο μιλάει για πρεμιέρα τον Μάρτιο, στο ίδιο κανάλι. Αυτό είναι πιθανότερο. Όχι, διότι το κοινό θα ξεχάσει τον Νίκο Κοκλώνη του «Fame Story» μέσα σε μερικέw εβδομάδες αλλά γιατί οικονομικά είναι πιο συμφέρον το project να τραβηχτεί όσο γίνεται πιο κοντά στο καλοκαίρι.
Σύμφωνε με το τρίτο σενάριο «J2US» δεν θα υπάρξει μέσα στη σεζόν που διανύουμε και ο επόμενος κύκλος θα μετατεθεί για του χρόνου τον Σεπτέμβριο.
Τέλος, υπάρχει και ένα ακόμα σενάριο. Ότι το «J2US» θα μετακομίσει σε άλλο κανάλι, το οποίο δεν θα είναι το Open.
Όπως επισήμανε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, για τους διοικούντες τον Alpha προτεραιότητα έχει να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα του «Secret Song», παραγωγής της Barking Well του Νίκου Κοκλώνη, ένα project κύρους και αποδοχής που θέλουν να δουν άμεσα να βγαίνει στον αέρα. Ένα project δύσκολο παραγωγικά, το οποίο έχει πάει πίσω γιατί βγαίνει από το ίδιο πανάκριβο στούντιο απ’ όπου βγαίνει το «Fame Story» και το «J2US».
Όσο για το ποιο είναι το κανάλι που ενδιαφέρεται για το «J2US», αν αυτό δεν συνεχίσει στον Alpha, αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε με βεβαιότητα αν και όταν συμβεί.
Δείτε το σχετικό βίντεο: